A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ДРУГА СЕСІЯ ІЗ НАПИСАННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 20.08.2021 15:07
Кількість переглядів: 350

На початку липня команда працівників Бобрицької сільської ради на чолі з сільським головою О.Штефан провела першу зустріч-сесію з керівником «Студії соціальных технологій «Garnet» (м.Київ) Русланом Бахтиєвим, в ході якої було розроблено основні напрямки стратегічного розвитку громади на найближчі роки.

 

17 і 18 серпня ц.р. в адмінприміщенні Бобрицької сільської ради відбулася друга сесія з написання стратегії соціально-економічного та культурного розвитку громади на 2021-2022 роки. Навчання і водночас практичну роботу в цьому напрямку координував Р.Бахтиєв.

 

Як зазначила у вступному слові перед початком сесії Бобрицький сільський голова О.Штефан, метою серпневої сесії є вивчення питання створення умов для сталого розвитку територіальної громади. Зокрема, основними стратегічними напрямами розвитку Бобрицької громади визначено партисипативну систему управління громадою, її інвестиційну привабливість, стратегічні комунікації сільської ради та виконкому з внутрішніми та зовнішніми зацікавленими сторонами, а також – що найважливіше – покращення якості життя кожного жителя громади.

 

Відрадним є той факт, що проведення такого важливого заходу для подальшого розвитку громади в цілому стало можливим завдяки ПрАТ «Укргідроенерго» (генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» І.Сирота), а також за активної участі та сприяння  представника цього товариства С.Глушенок.

 

Сесія-навчання минули швидко і продуктивно, і вже на кінець другого сесійного дня було отримано готовий продукт – розроблено основу стратегічної мети громади. Відтак, маючи орієнтири, рух громади вперед стає впевненим і результативним та піддається аналізу в ході роботи і, відповідно, вчасному та розумному коригуванню у випадках виникнення непередбачуваних ситуацій тощо.  

 

І учасники сесії, і сільський голова дякують тренеру сесії Руслану Бахтиєву за надзвичайно важливу порцію знань та умінь, а також отриманий результат, і, звичайно, бажають здоров’я та успіхів,  і сподіваються на подальші плідну співпрацю і зустрічі.

 

Разом із тим, за небайдужість і турботу про долю Бобрицької громади адміністрація сільської ради та учасники заходу щиро дякують генеральному директору ПрАТ «Укргідроенерго» Ігору Сироті та представнику цього товариства Світлані Глушенок.

 

 

Текст, фото – Віра Загородня


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь