A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ШЛЕМО ЩИРОСЕРДЕЧНІ ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2021 12:58
Кількість переглядів: 423

Щиросердечно вітаємо жителів Бобрицької територіальної громади  із Днем знань.

1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.

1 вересня — це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Любі діти! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною!

Шкільні роки – це чудова і незабутня пора для кожної людини. Ким би не стали ви у своєму житті, сподіваюся, ви завжди тепло і вдячно будете згадувати  школу, вчителів і однокласників.

День знань цього року для випускників – це останнє 1 вересня в їхньому житті. Пам’ятайте, дорогі юнаки і юнки, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до ВНЗ.

Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх чад до школи! І вас - зі святом! Нехай ваші діти частіше тішать вас, а вам – терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, грошей, тепла, любові та енергії.

Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення. Здоров’я вам!

Окремі слова подяки та засвідчення поваги хочеться сказати усім, хто долучається до матеріального забезпечення учбового процесу, - усім благодійникам, спонсорам і простим людям, які за покликом великого серця стають справжніми меценатами наших навчальних закладів. Щиросердечна усім вам подяка та побажання всіляких земних благ, нехай повернуться сторицею всі ваші добрі справи, які ви щиро вкладаєте в дитяче сьогодення.

Олена ШТЕФАН, Бобрицький сільський голова

Виконавчий комітет та депутатський корпус Бобрицької сільської ради   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь