Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

КОЗАРІВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС: ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ПІДГОТУВАЛИСЯ НА ДВАНАДЦЯТЬ БАЛІВ

Дата: 01.09.2021 22:43
Кількість переглядів: 402

Як повідомив Козарівський сільський староста Володимир Литвиненко, наприкінці серпня цього року в Комунальному закладі «Козарівський навчально-виховний комплекс» (директор Віра Кипа) провели ремонт харчоблоку та завезли нові меблі для шкільних класів і спортзалу.

У першовересневий ранок до Козарівської початкової школи радісно поспішали і дітлахи, і вчителі, і батьки тамтешньої малечі. У кожного були свої підстави радіти. Усі обмінювався враженнями від літніх канікул, ділилися задумками на найближчі дні, красувалися обновками. Та чи не найбільше радощів було саме у вихованців цього навчального закладу – у їхній школі з’явилися нові меблі та полискує тепер по-новому харчоблок. Впоратися із завезенням меблів, що були передані із Потапцівського ліцею, допоміг місцевий житель Сергій Чобітько, який забезпечив транспорт і пальне до нього. Навантажувати в Потапцях та розвантажувати вже у Козарівці меблі допомагали працівники Комунального підприємства «Добробут» (директор Микола Пустовіт).

Під час ремонту харчоблоку добряче довелося попрацювати Козарівському сільському старості Володимиру Литвиненку. Доклали зусиль та старання і технічні працівники навчального закладу. Будматеріали для ремонту було придбано коштом сільського бюджету.

Вдячністю світяться тепер очі дітлахів, їхні батьки спокійні – умови для школяриків створені прекрасні, а всі, хто долучився до процесу оновлення, задоволені результатом. Отож, тут до нового навчального року підготувалися на всі дванадцять балів.

Текст – Віра Загородня, фото – Володимир Литвиненко

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь