A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НОВИНИ ІЗ ЛИТВИНЕЦЬКОГО СТАРОСТАТУ

Дата: 03.09.2021 21:50
Кількість переглядів: 566

ЖИВЕМО ЗА АКСІОМОЮ: «ВІК ЖИВИ – ВІК УЧИСЬ»

Перше вересня – це урочистий і хвилюючий день для всіх, початок майбутніх звершень, активної реалізації планів. Давня мудрість «Вік живи – вік учись» сьогодні актуальна, як ніколи, освіта стає основою для успішної кар’єри і благополучного життя. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

У Литвинецькому ліцеї він розпочався чудовим святом для першокласників і всієї шкільної родини. І адміністрація цього навчального закладу, і педагогічний колектив та технічний персонал, і наші школярі, і їхні батьки  щиро вдячні голові Бобрицької сільської ради О.Штефан, старості Литвинецького старостинського округу К.Гороховій, підприємцям В.Тертичному та А.Віхарєву, інженеру ТОВ «НВФ «Урожай» С.Авраменку, а також засновникам та керівництву Благодійного фонду «МХП – Громаді» за увагу, великодушність і турботу, а також за привітання та подарунки дітям.

«Щиро бажаємо всім, щоб у житті кожного з вас завжди було місце для знань, а цей новий навчальний рік приніс успіх, мир, злагоду та любов», - говорять вдячні литвинчани благодійникам та небайдужим громадянам.

 

ПАМ’ЯТАЮЧИ ПРО ГЕРОЇВ, ВИХОВУЄМО ПАТРІОТІВ

29 серпня весь наш народ відзначає День пам’яті загиблих захисників України. Цьогоріч на офіційному рівні  пам'ять загиблих воїнів вшановували втретє. Цю дату обрали невипадково - саме 29 серпня 2014 року в Іловайському котлі на Донбасі загинула найбільша кількість українських воїнів за час війни.

 Символом цього дня обрали жовтогарячий соняшник як уособлення скорботи за загиблими захисниками України. До сьогоднішнього дня ми чуємо про втрати на  війні, яка триває вже довгих 7 років.

Щоб вшанувати пам’ять полеглих героїв, вчителі КЗ «Литвинецький ліцей» С.А. Глушко та Т.М. Литвиненко провели з учнями 9-11 класів екскурсію пам’ятними місцями на знак пошанування героїв-земляків, загиблих у зоні бойових дій на сході України. Пам’ятаючи минуле рідного краю та його героїв, ми виховуємо справжніх патріотів Батьківщини.

 

Матеріали підготувала Ірина Драгун


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь