A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

У КОЗАРІВЦІ УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ СПОРТИВНО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ ART-ПРОСТІР «ТЕРИТОРІЯ ПОЗИТИВУ»

Дата: 05.09.2021 21:23
Кількість переглядів: 500

Відбулася ця радісна та очікувана подія у п’ятницю, 3 вересня ц.р. Точна локація - у приміщенні, що знаходиться в складі адмінбудівлі нинішнього Козарівського сільського старостату.

 

На заході були присутні окрім представників Бобрицької сільської ради на чолі з сільським головою Оленою Штефан, голова Черкаської районної державної адміністрації Валерія Бандурко, директор ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Ольга Форостяна, представник Благодійного фонду «МХП – Громаді» Світлана Березань, депутат Бобрицької сільської ради Микола Фесенко, Козарівський сільський староста Володимир Литвиненко, інші посадові особи та жителі села Козарівка.

 

Відкриваючи урочистості, Бобрицький сільський голова О.В. Штефан привітала козарівчан із радісною подією та щиросердно подякувала усім, хто долучився до того, аби сьогодні у жителів сіл цього старостинського округу з’явився сучасний спортивно-розважальний центр. Серед тих, хто не шкодував ні часу, ні сил, ні фінансів та всіляко допомагав громаді створити Art-простір «Територія Позитиву», - засновники та керівники Благодійного фонду «МХП – Громаді», ПрАТ «Миронівська птахофабрика», ТОВ «НВФ «Урожай», керівники місцевих фермерських господарств, депутати Черкаської обласної ради та Бобрицької сільської ради, сільські активісти. Олена Василівна побажала всім небайдужим до життя громади всіляких гараздів та не втомлюватися творити такі добрі справи. Загалом, за її повідомленням, вартість цього проекту, який вдалося втілити в життя завдяки спільним зусиллям багатьох людей, складає більше півмільйона гривень. Та як показав результат – втілена мрія була варта того.

 

Далі надали слово директору ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Ользі Форостяній, яка теж привітала усіх присутніх із такою радісною подією та коротко пригадала всю історію співпраці товариства з Бобрицькою громадою в плані створення «Території Позитиву».

  • Коли бачиш порив людей, які хочуть щось зробити на благо громади, мимоволі й сам запалюєшся тими ідеями і тоді всіляко хочеться допомогти, - розповіла Ольга Миколаївна. – Вперше ідею про створення Art-простору мені довелося почути під час зустрічі заступника голови правління корпорації «МХП», експерта з корпоративної соціальної відповідальності Ігора Лещенка із представниками Козарівської громади, в тому числі і молодих жителів села. Коли він почув прохання молодих допомогти створити такий осередок, його очі відразу загорілися і він відразу сказав, що треба обов’язково допомогти. І, як бачимо, наразі спільними стараннями проєкт таки втілено в життя. Щиро вітаю всіх із цією подією.

 

Голова Черкаської районної державної адміністрації Валерія Бандурко долучилася до вітань і повідомила, що події такого плану – особливо радісні і приємні, адже не щодня доводиться брати участь у відкритті новостворених чи щойно побудованих об’єктів. Вона також побажала процвітання кожному селу, всій Бобрицькій громаді і кожному жителю. Разом із тим, Валерія Олегівна вручила Бобрицькому сільському голові грамоту Черкаської районної державної адміністрації, в якій зазначено: «Грамотою нагороджується Бобрицька сільська рада (сільський голова О.Штефан) за сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток та добробут територіальної громади, розбудову і процвітання села, високий професіоналізм та з нагоди Дня села Бобриця». До речі, як зазначила пані Валерія, Бобрицька громада – перша серед тих, кому вручено грамоту від новоствореної Черкаської райдержадміністрації.

 

Почесну місію перерізання символічної стрічки новоствореного Art-простору «Територія Позитиву» доручили голові Черкаської райдержадміністрації В.Бандурко та директору ПрАТ «Миронівська птахофабрика» О.Форостяній. Всім присутнім на відкритті провели міні-екскурсію Art-простором. Оглянувши його, гості та господарі ділилися враженнями, а також висловлювали сподівання, що тут завжди буде людно, адже «Територія Позитиву» має повний набір спортивних знарядь і тренажерів для того, аби підтримувати свою спортивну форму, та зону, де можна проводити зустрічі, засідання тощо.

 

Із словами вітань, найкращих побажань та сподіванням на подальшу плідну співпрацю виступили представниця Благодійного фонду «МХП – Громаді» Світлана Березань, Козарівський сільський староста Володимир Литвиненко та депутат Бобрицької сільської ради Микола Фесенко, який подарував від імені депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка козарівським цінителям фізичної культури спортивні знаряддя. Аби залишити хорошу згадку про цю приємну подію, учасники відкриття Art-простору «Територія Позитиву» сфотографувалися на згадку.

 

Текст, фото – Віра Загородня

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь