Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НОВИНИ З ЛИТВИНЕЦЬКОГО СТАРОСТАТУ

Дата: 19.09.2021 21:31
Кількість переглядів: 423

ЛІЦЕЇСТИ ПЛІДНО СПІВПРАЦЮЮТЬ ІЗ ВОЛОНТЕРСЬКИМ ЦЕНТРОМ КАНЕВА

Вересень зібрав учнів за парти у рідному ліцеї. Ми всі – й учні, і педагоги - щасливі і маємо безліч планів на майбутнє, бо ж маємо найголовніше - мирне небо над головою. За це ми дякуємо воїнам, які охороняють рубежі нашої Вітчизни. І щоб їм було легше долати щоденні бойові труднощі, педагогічний та учнівський колектив КЗ «Литвинецький ліцей» підготували і відправили на передову смаколики разом із щирими вітаннями для захисників.

 

БУТИ ГРАМОТНИМ - ЦЕ ПРЕСТИЖНО!

Традиційно щороку 8 вересня увесь світ святкує Міжнародний день грамотності. Грамотність - свято для людства, яке досягло вражаючого прогресу в цій галузі, довівши кількість грамотних людей до чотирьох мільярдів.

«Шляхів до мовної досконалості безліч. Але всі вони починаються з любові до рідної мови, до майстерного бажання володіти нею і відчуття власної відповідальності за рідну мову», - саме таку цитату писали учні в одному із навчальних диктантів.

Із нагоди Міжнародного дня грамотності вчителі української мови С.А. Глушко та Л.В. Супрун Л.В. провели з учнями ліцею навчальні диктанти: у 6 класі під назвою «Вишиванка», у 9 класі під назвою «Буцький каньйон на Черкащині», у 10 класі під назвою «Перлини Закарпаття», у 7 класі під назвою «Мова - душа народу», у 8 класі під назвою «У рідній хаті» та в 11 класі під назвою «Симфонія душі». Тож будьмо грамотними й любімо рідну мову!

 

11 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ФІЗКУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Доброю традицією стало в Комунальному закладі «Литвинецький ліцей» проведення тижня фізичної культури і спорту. Метою його проведення є активізація фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі та формування у дітей мотивацій до здорового способу життя. Протягом тижня тут проводилися «Краща ранкова зарядка» (флеш-моб) для учнів 5-9 класів, змагання з гри в шашки та шахи (юнаки і дівчата) між учнями 7-11 класів, спортивна вікторина «Знавці спорту» між учнями 5-8 класів, спортивні змагання з настільного тенісу між учнями 8-11 класів та з волейболу між командами 9-11 класів, естафету «Goolgames» між учнями 6-7 класів, олімпійський урок на тему «Олімпійські звершення незалежної України» та змагання-рухлива гра «Малюк-бол» між учнями 5-6 класів.

 

РОЗВАЖАЛИСЯ ПІД РИТМИ ДЕВ’ЯНОСТИХ РОКІВ

Усі, кому хотілося розважитися, пізнати щось нове і потанцювати, завітали минулої п'ятниці на шкільне шоу під назвою «Дискотека 90-х». Найпопулярніші пісні, крилаті вислови із фільмів, розповідь про епоху «Ретро», одяг в стилі тих років, і звичайно – танці. Усім сподобався такий змістовний відпочинок.

 

Текст, фото – Ірина Драгун (с.Литвинець)

 

Більше світлин за темою - у публікації на сторінці громади в Фейсбуці: https://www.facebook.com/bobrycaotg/

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь