A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НОВИНИ З ЛИТВИНЕЦЬКОГО СТАРОСТАТУ

Дата: 19.09.2021 21:31
Кількість переглядів: 402

ЛІЦЕЇСТИ ПЛІДНО СПІВПРАЦЮЮТЬ ІЗ ВОЛОНТЕРСЬКИМ ЦЕНТРОМ КАНЕВА

Вересень зібрав учнів за парти у рідному ліцеї. Ми всі – й учні, і педагоги - щасливі і маємо безліч планів на майбутнє, бо ж маємо найголовніше - мирне небо над головою. За це ми дякуємо воїнам, які охороняють рубежі нашої Вітчизни. І щоб їм було легше долати щоденні бойові труднощі, педагогічний та учнівський колектив КЗ «Литвинецький ліцей» підготували і відправили на передову смаколики разом із щирими вітаннями для захисників.

 

БУТИ ГРАМОТНИМ - ЦЕ ПРЕСТИЖНО!

Традиційно щороку 8 вересня увесь світ святкує Міжнародний день грамотності. Грамотність - свято для людства, яке досягло вражаючого прогресу в цій галузі, довівши кількість грамотних людей до чотирьох мільярдів.

«Шляхів до мовної досконалості безліч. Але всі вони починаються з любові до рідної мови, до майстерного бажання володіти нею і відчуття власної відповідальності за рідну мову», - саме таку цитату писали учні в одному із навчальних диктантів.

Із нагоди Міжнародного дня грамотності вчителі української мови С.А. Глушко та Л.В. Супрун Л.В. провели з учнями ліцею навчальні диктанти: у 6 класі під назвою «Вишиванка», у 9 класі під назвою «Буцький каньйон на Черкащині», у 10 класі під назвою «Перлини Закарпаття», у 7 класі під назвою «Мова - душа народу», у 8 класі під назвою «У рідній хаті» та в 11 класі під назвою «Симфонія душі». Тож будьмо грамотними й любімо рідну мову!

 

11 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ФІЗКУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Доброю традицією стало в Комунальному закладі «Литвинецький ліцей» проведення тижня фізичної культури і спорту. Метою його проведення є активізація фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі та формування у дітей мотивацій до здорового способу життя. Протягом тижня тут проводилися «Краща ранкова зарядка» (флеш-моб) для учнів 5-9 класів, змагання з гри в шашки та шахи (юнаки і дівчата) між учнями 7-11 класів, спортивна вікторина «Знавці спорту» між учнями 5-8 класів, спортивні змагання з настільного тенісу між учнями 8-11 класів та з волейболу між командами 9-11 класів, естафету «Goolgames» між учнями 6-7 класів, олімпійський урок на тему «Олімпійські звершення незалежної України» та змагання-рухлива гра «Малюк-бол» між учнями 5-6 класів.

 

РОЗВАЖАЛИСЯ ПІД РИТМИ ДЕВ’ЯНОСТИХ РОКІВ

Усі, кому хотілося розважитися, пізнати щось нове і потанцювати, завітали минулої п'ятниці на шкільне шоу під назвою «Дискотека 90-х». Найпопулярніші пісні, крилаті вислови із фільмів, розповідь про епоху «Ретро», одяг в стилі тих років, і звичайно – танці. Усім сподобався такий змістовний відпочинок.

 

Текст, фото – Ірина Драгун (с.Литвинець)

 

Більше світлин за темою - у публікації на сторінці громади в Фейсбуці: https://www.facebook.com/bobrycaotg/

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь