A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ШКІЛЬНЕ ЖИТТЯ: НОВИНИ З ЛИТВИНЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ

Дата: 26.09.2021 21:40
Кількість переглядів: 324

ХАЙ БУДЕ МИР НА ВСІЙ ЗЕМЛІ!

Традиційно 21 вересня в Україні і в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Питання миру особливо актуальне для нас сьогодні, адже за право жити у власній державі, за мирне існування йде жорстока боротьба на сході нашої країни. З нагоди Дня миру в КЗ «Литвинецький ліцей» пройшли тематичні заходи, на яких класні керівники та класоводи провели інформаційні хвилинки на тему: «Мир на землі - радість у родині».

Протягом дня проводився конкурс плакатів та малюнків на тему «Миру – мир». Учні 6 класу взяли участь у Всеукраїнській освітній компанії «Голуб миру» і створили коллаж із голубами.

 

ДЕНЬ З ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ТА РЯТІВНИКОМ

З нагоди Дня рятівника вихованці Литвинецького ліцею взяли участь у проведенні інформаційно-профілактичного заходу «День з поліцейським та рятівником». У рамках заходу була організована зустріч із представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій у м.Канева, які провели з учнями ліцею інтегрований урок з правил безпечної поведінки, зокрема, дотримання школярами правил дорожнього руху, пожежної безпеки, цивільного захисту та інших питань життєдіяльності людини.

І вчителі, і учні щиро дякували представникам ДСНС за цікавий і змістовний захід.

 

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «МОНЕТКИ ДІТЯМ»:

25 КОПІЙОК ЗДАВАЙ – ДІТЯМ ДОПОМАГАЙ!

З 1 по 30 вересня 2021 року за ініціативи Національного банку України і підтримки Міністерства освіти та науки України «Таблеточки» проводять всеукраїнську благодійну акцію «Монетки дітям» на підтримку онкохворих дітей. Мета – зібрати монети номіналом у 25 копійок та перетворити їх на допомогу для сотень дітей, які борються з онкозахворюваннями.

Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу рік тому. Ними неможливо розрахуватись, їх можна лише обміняти в банку. Багатьом з нас незручно йти в банк, щоб здати жменю монет, сума яких – кілька гривень. Тому ці копійки й досі лежать у скарбничках без діла. Але кожна така забута копійка – це маленький, але такий очікуваний крок до одужання для онкохворих дітей. Кожен благодійний внесок важливий, адже разом із сотнями інших він перетворюється на допомогу.

Вихованці Литвинецького ліцею долучилися до акції, яка їм під силу, та яка змінює світ на краще. Беручи участь в акції «Монетки дітям», школярі відчули силу єднання заради досягнення мети. І що кожен найменший внесок - навіть одна монетка – має вагоме значення.

 

Текст, фото – Ірина Драгун (с.Литвинець)

Більше світлин - на офіційній сторінці Бобрицької громади в мережі Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/bobrycaotg

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь