A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ: ПРИСВОЇЛИ ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ», ЗАДОВОЛЬНИЛИ ЗАЯВИ, ВИЗНАЧИЛИСЯ З АДРЕСАМИ

Дата: 01.10.2021 21:52
Кількість переглядів: 383

У четвер, 30 вересня ц.р., в адмінприміщенні Бобрицької сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету.

 

Першим члени виконкому розглянули клопотання відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради від 20.09.2021 щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня». Доповідала з цього питання начальник відділу освіти Бобрицької сільської ради Черкаської області А.Бабенко. Вона запропонувала порушити клопотання перед Черкаською районною державною адміністрацією про присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня» жительці села Синявка Тетяні Василівні Михальчук, матері п’ятьох дітей, за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Члени виконкому погодили таке рішення. Контроль за виконанням цього рішення покладено на постійну комісію сільської ради з питань транспорту, зв’язку, сфери послуг, освіти, культури, молоді, фізкультури та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

Далі члени виконкому перейшли до розгляду питання про надання матеріальної допомоги при народженні. Із цього питання доповідала секретар виконкому Лариса Добровольська. Розглянувши клопотання, що надійшли до виконкому та відповідно до п.4 статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком сільської ради вирішив надати матеріальну допомогу жительці села Козарівка Вікторії Сергіївні Тараненко (при народженні доньки); жительці села Тростянець Катерині Іванівні Маніленко (при народженні доньки); жительці села Литвинець Глорії Юріївні Подгорній (при народженні сина); жительці села Трощин Ользі Олександрівні Білан (при народженні сина). Фінансування виплат покладено на відділ соціального захисту населення Бобрицької сільської ради, контролюватиме виконання рішення постійна комісія сільської ради з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

На засіданні виконкому також розглядалося питання про надання матеріальної допомоги на лікування. Із поясненнями виступила секретар виконкому Лариса Добровольська. Розглянувши клопотання громадян Л.М. Собової (с.Григорівка), В.В. Федотової (с.Черниші), В.В. Борщ (с.Тростянець), П.Ф. Колб (с.Григорівка) та В.Є. Куракулова (с.Тростянець) про виділення їм матеріальної допомоги на лікування, виконком сільської ради вирішив задовольнити заяви.

 

Також на засіданні виконкому у четвер розглядалося і питання «Про надання матеріальної допомоги на поховання». Відповідні клопотання та підтверджуючі документи до них представила на розгляд членів виконавчого комітету секретар виконкому Л.Добровольська. Рішенням виконкому призначено виплату матеріальної допомоги на поховання родичів Л.М. Лалуці (с.Бобриця), В.М. Панченко (с.Бересняги), В.М. Буцу (с.Бобриця), Л.І. Нероді (с.Бобриця), М.О. Захарчук (с.Козарівка), П.В. Скорині (с.Ковалі), В.С. Гончаренку (с.Потапці), І.Г. Костенко (с.Литвинець), Л.П. Румині (с.Бобриця), Д.Ю. Коваленко (с.Грищинці).

 

На засіданні виконавчого комітету Бобрицької сільської ради розглядалися та були затверджені питання про внесення змін до адрес житлових будинків громадян В.Пилипенко та Л.Степаненка, а також питання про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у с.Бобриця у приватну власність неповнолітнього жителя громади.

 

Текст, фото – Віра Загородня

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь