A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ШКІЛЬНЕ ЖИТТЯ: ОСВІТЯН ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ

Дата: 03.10.2021 17:52
Кількість переглядів: 460

Традиційно в нашій країні у першу неділю жовтня відзначають День вчителя. Привітання зі святом, подяки за невтомну і самовіддану працю з проекцією на перспективу у ці дні приймали освітяни усіх навчальних закладів Бобрицької територіальної громади.

 

Із вітаннями-подяками, побажаннями подальших успіхів та нев’янучої наснаги на вчительській ниві і солодкими подарунками представники (керуючий справами М.Зоць і заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.Коробочка) та особисто голова Бобрицької сільської ради О.Штефан побували у комунальних закладах «Грищинецький ліцей» та Грищинецький дошкільний заклад, «Бобрицький ліцей», «Козарівська початкова школа», «Литвинецький ліцей» та заклад дошкільної освіти «Сонечко», у відділі освіти громади та Інклюзивно-ресурсному центрі.

Разом із тим, у суботу, 2 жовтня ц.р., у рамках робочої поїздки до Бобрицької громади заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Лариса Кошова та голова Черкаської районної державної адміністрація Валерія Бандурко відвідали КЗ «Бобрицький ліцей» і передали вітання зі святом усім освітянам громади особисто від очільника облдержаміністрації Олександра Скічка, а також від Черкаської райдержадміністрації та районної ради. В ході міні-екскурсії, що її провели Бобрицьким ліцеєм директор Михайло Гончаров та сільський голова Олена Штефан, гостям представили класні кімнати, шкільний харчоблок тощо.

За словами Михайла Васильовича, своєрідним подарунком до професійного свята колектив освітян разом із школярами вважають надану благодійну допомогу від Благодійної організації «Благодійний фонд «МХП – Громаді» (керівник – Тетяна Волочай) на закупівлю сучасного обладнання для харчоблоку (виробничі столи для розробки і підготовки продуктів та сушки обладнання, мийні ванни для посуду, шафи для посуду) на загальну суму близько тридцяти тисяч гривень. Водночас, дирекція школи дякує Бобрицькій сільській раді та виконавчому комітету за увагу до проблем школи і плідну співпрацю, а також за виділення коштів (близько сто п’ятдесят тисяч гривень) та проведення робіт із ремонту приміщення харчоблоку.

Текст – Віра Загородня, фото – Анна Бабенко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь