A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ – ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

Дата: 13.10.2021 21:05
Кількість переглядів: 462

Такими цінностями в житті керуються вихованці закладів освіти Бобрицької та Ліплявських сільських рад. Підтвердження тому – активна участь молодих життєлюбів у змаганнях із шахів, шашок та настільного тенісу, що відбулися у середу, 13 жовтня ц.р., на базі Комунального закладу «Бобрицький ліцей».

Як повідомила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради Анна Бабенко, захід проводився з метою покращення розвитку фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у закладах освіти, підвищення спортивної майстерності, виявлення перспективних спортсменів для участі в обласних заходах, пропаганди та агітації здорового способу життя засобами фізичної культури і спорту.

Загальне керівництво організацією, підготовкою та проведенням змагань здійснювалося силами спеціалістів і працівників відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради. За результатами змагань перше загальнокомандне місце посіли учні Комунального закладу «Ліплявський ліцей», друге – Комунальний заклад «Бобрицький ліцей». Господарі проведення змагань – вихованці Комунального закладу «Грищинецький ліцей» - вибороли третє  почесне місце. На четвертому заслуженому місці - команда спортсменів Комунального закладу «Литвинецький ліцей».

Учні змагалися як у загальнокомандних заліках, так і в одиночних поєдинках. Учасників нагороджували почесними грамотами та призами. За словами школярів, вони під час змагань отримали масу позивних емоцій, нових вражень і знайомств, за що дякували організаторам та всім, хто долучився до його підготовки й проведення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь