A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВШАНУВАЛИ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 17.10.2021 15:06
Кількість переглядів: 349

Як повідомила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Анна Бабенко, згідно з планом заходів щодо відзначення у 2021 році Дня захисників та захисниць України, затвердженого заступником голови з питань діяльності Бобрицької сільської ради Л.Коробочкою, та на виконання плану заходів Черкаської райдержадміністрації, у населених пунктах громади було проведено ряд заходів.

Зокрема, у День захисників та захисниць України та День Українського козацтва і напередодні було проведено урочисте покладання квітів до пам’ятників учасників антитерористичної операції на сході України в селах Бобриця та Грищинці – Руслану Конюші та Анатолію Ганненку.

В окремих населених пунктах (Курилівка, Григорівка, Бобриця, Литвинець) у рамках заходів до Дня захисників та захисниць України було проведено благоустрій сільських вулиць та місць поховань борців за незалежність України у ХХ столітті.

У всіх навчальних закладах Бобрицької територіальної громади було проведено різноманітні просвітницькі, пізнавальні, навчально-виховні та спортивні заходи, спрямовані на формування у підростаючого покоління активної громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості.  

У релігійних організаціях, що діють на території Бобрицької громади, було проведено поминальні панахиди та молебні в пам’ять про загиблих захисників та захисниць України.

Як повідомила начальник відділу соціального захисту населення Бобрицької сільської ради Наталія Малюк, у рамках заходів щодо вирішення питань соціального захисту учасників антитерористичної операції на сході України з місцевого бюджету було виділено чотирнадцять тисяч гривень на закупівлю медикаментів для цієї категорії населення громади.

Уся актуальна інформація щодо підстав, розміру та термінів соціальних виплат учасникам заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування агресії Російської Федерації  у Донецькій та Луганській областях, а також борців за незалежність України у ХХ столітті оприлюднена на офіційному сайті Бобрицької територіальної громади.

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь