A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ІНФОРМУЄ ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ БОБРИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ: ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ТАРИФУ НА ЕЛЕКТРИЧНУ ЕНЕРГІЮ

Дата: 20.10.2021 22:19
Кількість переглядів: 315

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019р. № 483 “Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії” (зі змінами та доповненнями) встановлено нові тарифи на електричну енергію для побутових споживачів, які вступлять в дію з 1 жовтня 2021р. і діятимуть по 30 квітня 2022р. включно, при споживанні:

  • до 250 кВт·год на місяць (включно) - ціна становитиме 1,44 грн. за 1 кВт·год (з урахуванням податку на додану вартість);
  • понад 250 кВт·год на місяць - ціна становитиме 1,68 грн. за 1 кВт·год (з урахуванням податку на додану вартість) за весь обсяг споживання.

Із метою правильного розрахунку розміру пільг та житлових субсидій Міністерство соціальної політики України звернулося до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, стосовно надання постачальниками інформації органам соціального захисту населення про тариф на електричну енергію за попередній місяць щодо конкретного побутового споживача-отримувача пільги або житлової субсидії, а також до ДП ”Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України” стосовно забезпечення завантаження відповідної інформації до програмних засобів та проведення розрахунків з урахуванням отриманих даних від виконавців послуг.

Оскільки розрахунок пільг і житлових субсидій проводиться до 25 числа за поточний місяць, а інформація про тариф надійде в наступному місяці, обчислення суми пільг і житлових субсидій має проводитися за тарифом 1.44 грн. за 1 кВт·год, а в наступному місяці здійсниться донарахування для тих отримувачів пільг і житлових субсидій, у кого тариф за даними виконавців послуг відмінний від того, який застосовувався для розрахунку в минулому місяці.

Наталія МАЛЮК,

начальник відділу соціального захисту населення Бобрицької сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь