A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НА СЕСІЇ БОБРИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ РОЗГЛЯНУЛИ ФІНАНСОВІ ТА ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 21.10.2021 00:25
Кількість переглядів: 341

У середу, 20 жовтня ц.р., в адмінприміщенні територіальної громади відбулося засідання шістнадцятої сесії VIII скликання Бобрицької сільської ради.

 

На сесійному засіданні були присутні депутат Черкаської обласної ради Володимир Братаніч та радниця голови Черкаської обласної ради Наталія Старікова, які побували цього дня в Бобрицькій сільській раді у рамках робочої поїздки та проведення дня інфомування і комунікацій з населенням депутатів місцевих рад (та їх помічників) у Канівському регіоні.

 

Виступаючи перед депутатами і всіма присутніми у сесійній залі, Н.Старікова відзначила позитивну динаміку у розвитку Бобрицької громади у плані плідної співпраці з підприємствами та організаціями-партнерами, а також висловила сподівання та щирі побажання подальшого впевненого руху вперед у плані розбудови кожного населенного пункту і покращення якості життя кожного громадянина. Також вона окреслила можливості громади у цьому плані.

 

Перед присутніми виступив і депутат Черкаської обласної ради В. Братаніч. Він подякував депутатському корпусу та особисто голові за плідну співпрацю і побажав подальших успіхів у цій царині.

 

Далі депутати прситупили до розгляду питань із порядку денного. На розгляд сесії першим було винесено питання про внесення змін до рішення сільської ради «Про бюджет Бобрицької територіальної громади на 2021 рік». Із доповіддю з цього питання виступила начальник фінансового відділу Бобрицької сільсько ради Лідія Сасько. Депутати затвердили рішення внести зміни до рішення сільської ради від 22.12.2020р. №4-14/VIIІ «Про бюджет Бобрицької територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами, прийнятими попередніми сесійними рішеннями), виклавши пункт 1 у такій редакції: «1. Визначити на 2021 рік: доходи бюджету територіальної громади у сумі 51499870 грн., у тому числі доходи загального фонду бюджету територіальної громади

50761080 грн. та доходи спеціального фонду бюджету територіальної громади 738790 грн.; видатки бюджету територіальної громади у сумі 54819724 грн., у тому числі видатки загального фонду бюджету територіальної громади –         53 458 568 грн. та видатки спеціального фонду бюджету територіальної громади – 1361156 грн.;   дефіцит за загальним фондом бюджету територіальної громади у сумі 2697488 грн.; дефіцит за спеціальним фондом бюджету територіальної громади у сумі 622366 грн.; оборотний залишок бюджетних коштів бюджету територіальної громади у розмірі 30166 грн., що становить 0,06% видатків загального фонду бюджету територіальної громади, визначених цим пунктом; резервний фонд бюджету територіальної громади у розмірі 101600 грн., що становить 0,2% видатків загального фонду бюджету територіальної громади, визначена цим пунктом».  

Контроль за виконанням цього рішення покладено на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету і соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

Другим у порядку денному сесії сільської ради було питання «Про регулювання земельних питань». Зокрема, на це сесійне засідання надійшло близько шести десятків заяв про розгляд земельних питань. Доповідала з цього питання головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Таїса Прошак. Депутати розглянули заяви та прийняли відповідні рішення, які будуть оприлюднені у встановлений законодавством термін і з якими можна буде ознайомитися на офіційному сайті Бобрицької громади у розділі «Архів документів».

 

Текст, фото – Віра Загородня


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь