A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

УТВОРЕННЯ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ: ЗГІДНО З ВИМОГАМИ ЗАКОНОДАВСТВА

Дата: 24.10.2021 16:59
Кількість переглядів: 334

У середу, 20 жовтня 2021 року, в приміщенні Бобрицької сільської ради відбулася робоча нарада апарату Бобрицької сільської ради під головуванням сільського голови Олени Штефан за участю голів постійних депутатських комісій сільської ради, очільників старостинських округів, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Л.Коробочки та керуючого справами М.Зоця. Учасники зібрання обговорили проект рішення про утворення старостинських округів Бобрицької територіальної громади. Розгляд такого питання проведено згідно з

пунктом 6 частини першої статті 26, статтею 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» від 14.07.2021 року №1638-ІX (набрав чинності з 01.08.2021р.) та з метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства України розміру старостинських округів за кількістю населення.

 

Під час обговорення питання було запропоновано підготувати проект рішення та винести його на розгляд депутатів сільської ради. Відповідно до процедури, що визначена чинним законодавством із цього питання, попередньо буде затверджено порядок проведення громадського обговорення кандидатур старост сільських старостинських округів Бобрицької територіальної громади.

 

У терміни, встановлені законодавством, рішення про утворення старостинських округів Бобрицької територіальної громади буде оприлюднено на офіційному сайті громади за посиланням: https://bobrycka-gromada.gov.ua/main/ у розділі «Архів документів».

 

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради  

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь