Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

БОБРИЦЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ПРОЄКТУ «ЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА З МХП»

Дата: 24.10.2021 18:44
Кількість переглядів: 485

У липні ц.р. Благодійний фонд «МХП – Громаді» вчергове оголосив про початок реєстрації учасників Всеукраїнської екологічної акції з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП», що була запланована на нинішню осінь. Бобрицька громада активно і з задоволенням долучилася до цієї екологічної акції та цими днями отримала від Фонду «МХП - Громаді» більше півтисячі безкоштовних саджанців туй, лип і ялівцю.

 

Щодня із 20 по 23 жовтня ц.р. у котромусь із населених пунктів Бобрицької громади кипіла робота із їх озеленення. Старанно працювали, висаджуючи молоденькі деревця та кущі, поливаючи та дбайливо обгортаючи землею із словами-заповітами: «Хай родить на всякого долю!», працівники старостатів, місцеві активісти, педагогічні і технічні працівники разом із вихованцями закладів освіти, а також працівники комунального підприємства «Добробут». Кількагодинна праця на благо громади дала свої чудові плоди і ось уже на території закладу дошкільної освіти «Сонечко» (с.Литвинець), комунальних закладів «Козарівська початкова школа», «Грищинецький ліцей», «Литвинецький ліцей» та «Бобрицький ліцей», Бобрицької амбулаторії, біля Грищинецького, Пшеничницького та Литвинецького сільських будинків культури, а також на прилеглих територіях і біля адмінприміщень старостатів у Грищинцях і Тростянці, Козарівці і Синявці, Григорівці та Бобриці зазеленіли стрункі рядочки свіжовисадженої зелені.

 

Бобрицька сільська рада висловлює щиру вдячність  Благодійному фонду «МХП - Громаді» за неймовірно корисний та чудовий задум і милосердя на благо громад, жителів усіх населених пунктів та всієї нашої України, а також усім, хто не пошкодував власних сил і часу задля того, щоб уберегти екосистему і примножити зелені шати нашого спільного дому – планети Земля.

Окрема подяка усім, хто поділився світлинами із власних фотоархівів для демонстрації участі в проекті.

 

ДОВІДКОВО.

Всеукраїнська екологічна акція з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП» здійснюється Благодійним фондом «МХП - Громаді» в межах підтримки програми сталого розвитку щодо збереження довкілля та розвитку суспільства і проводиться другий рік поспіль. Цього року Фонд «МХП - Громаді» закупив близько 16 400 саджанців і безкоштовно роздав їх громадам присутності МХП. Нагадаємо, торік було висаджено близько 15 000 саджанців. За задумом ініціаторів акції масове озеленення за результатами останніх досліджень науковців є найдоступнішим та одним із найефективніших способів боротьби зі змінами клімату, тож широке залучення до цього процесу громад допоможе у формуванні екологічної свідомості людей та бережного ставлення до довкілля.

 

Детальніша інформація та Положення про проєкт розміщено на сайті https://mhp.com.ua/uk/novyny-ksv/zelena%20planeta%20mhp

 

#Зелена_планета_з_МХП

 

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради

 

Більше світлин - на сторінці Бобрицької громади в соцмережі Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/bobrycaotg

 

ГРИГОРІВКА
Фото без описуФото без описуФото без опису

ГРИЩИНЦІ

Фото без описуФото без описуФото без опису

КОЗАРІВКА

Фото без описуФото без описуФото без опису

БОБРИЦЯ

Фото без описуФото без описуФото без опису

ЛИТВИНЕЦЬ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

ПШЕНИЧНИКИ

Фото без описуФото без описуФото без опису

ТРОСТЯНЕЦЬ

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь