Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

У ПШЕНИЧНИКАХ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 24.10.2021 22:28
Кількість переглядів: 351

У суботу, 23 жовтня ц.р., у Пшеничниках відзначали День села. Святкування відбулося в родинно-теплій атмосфері.

 

Урочистості проходили в приміщенні місцевого сільського будинку культури. Чудовий концерт підготували вихованці Комунального закладу «Бобрицький ліцей» (художній керівник Олександр Павленко) та Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (художній керівник, режисер святкового концерту –Заслужений працівник культури Олександра Прошак). Талановиті виступи молодих дарувань неодноразово нагороджувалися дружніми оплесками та підбадьорюючими вигуками глядачів.

 

Згадали на святі, привітавши з уродинами села, побажавши всіляких гараздів та вручивши подарунки від Бобрицької територіальної громади і Благодійного фонду «МХП – Громаді», місцевих жителів-учасників бойових дій на сході України – О.О. Дубровського та О.А. Шарова, ювілярів М.І. Бондаренко (80 років), Є.А. Іващенко (80 років), М.В. Мяловського (70 років) та Л.А. Пуник (60 років), молодих жителів Пшеничників, які досягли 18-річного віку, - А.В. Заєць та Д.П. Курана, а також матерів-героїнь В.В. Дубровську та Н.К. Шумську.

 

На святі були присутні Бобрицький сільський голова О.Штефан, заступник директора Філії «Канівська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» В.Синенко та представник ТОВ «НВФ «Урожай», депутат Бобрицької сільської ради О.Галюк.

 

Святковий коровай від громади села Пшеничницький сільський староста С.Мотриченко вручив Ользі Галюк, яка привітала всіх жителів населеного пункту із святом та припросила всіх присутніх до частувань короваєм після урочистої частини, а також подякувала всім, хто долучається до життя громади і переймається її проблемами, сьогоденням і майбутнім.

 

Дітлахи у цей день вволю розважалися на надувному атракціоні (гірка) та спортивному батуті, а також смакували «від пуза» солодкою ватою. Своєрідне безкоштовне дитяче свято розваг влаштував для пшеничницьких дітей Благодійний фонд «МХП – Громаді». Всі, хто хотів зробити світлину на згадку про подію, мали змогу сфотографуватися біля фотозони  під назвою: «З Днем народження, рідне село».

 

«Підсумовуючи заходи в громаді під загальною назвою «Дні села», що були проведені протягом серпня-жовтня цього року, - сказала у виступі перед учасниками урочистостей у Пшеничниках сільський голова Олена Штефан, - можна говорити багато. Але найбільше хочеться сьогодні подякувати очільникам старостинських округів, які брали на себе організацію таких заходів, на яких усім жителям сіл та гостям вистачало уваги, турботи, пригощань і розваг. Водночас хочу вклонитися з подякою всім тим керівникам підприємств, установ та організацій, товариств і фізичним особам-підприємцям, які надавали кошти, продукти і матеріали для того, аби кожне свято у кожному населеному пункті дійсно було загальногромадським заходом. Дякую усім вам, люди добрі». Сільський голова зачитала вітальну адресу з Днем села Пшеничники від голови Черкаської обласної державної адміністрації Олексадра Скічка.

 

Після слів подячності Олена Василівна вручила сільським старостам Наталії Березенко, Володимиру Литвиненку, Світлані Михайлішіній та Сергію Мотриченку почесні грамоти за активну громадянську позицію та старанне виконання своїх службових обов’язків і символічні подарунки на згадку. Такі ж почесні грамоти, подарунки та вітання сільський голова передала Литвинецькому старості Катерині Гороховій та Грищинецькому старості Надії Возній.  

 

Із вітальним словом і найщирішими побажаннями звернувся до присутніх на урочистостях і заступник директора Філії «Канівська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» В.Синенко. Він подякував за співпрацю і партнерську співдружність сільському голові та активістам населених пунктів, що входять до складу Бобрицької громади.  

 

На завершення урочистостей Пшеничницький сільський староста Сергій Мотриченко подякував усім, хто долучився до процесу підготовки та проведення свята. Далі учасників святкувань пригощали смачним козацьким кулішем, юшкою та шашликами.

 

Текст, фото – Віра Загородня  

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь