A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ІНФОРМУЄ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ»

Дата: 26.10.2021 10:19
Кількість переглядів: 421

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Бобрицької сільської ради повідомляє, що до переліку послуг, які надаються відділом ЦНАП включено адміністративну послугу щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі Витягу. З метою покращення надання адміністративних послуг, адміністратором відділу ЦНАП було отримано доступ до відомчої системи Держгеокадастру, тож витяг з Державного земельного кадастру заявник може отримати у день звернення в відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Бобрицької сільської ради.

Витяг з Державного земельного кадастру – це офіційний документ, що містить інформацію про земельну ділянку та підтверджує внесення даних земельної ділянки до Державного земельного кадастру. Порядок надання відомостей про земельну ділянку у формі витягу з ДЗК здійснюється відповідно до ч. 1 ст. 38 Закону України «Про Державний земельний кадастр» від 07.07.2011 № 3613-VI із змінами та Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру» від 17.10.2012 № 1051. Витяг з ДЗК можливо отримати за місцем розташування земельної ділянки, який необхідний для вчинення правочинів із земельною ділянкою (договір купівлі-продaжу, дарувaння, міни, орeнди, спaдкування, тощо).

Для отримання Витягу з ДЗК потрібно підготувати перелік документів, які необхідні для отримання витягу з Державного земельного кадастру (ДЗК)

  • заяву;
  • документ, що підтверджує оплату послуг за надання адміністративної послуги;
  • документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою).

При отриманні витягу обов’язково треба мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, а також довіреність, якщо Ваші інтереси представляє представник.За надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу справляється адміністративний збір: 0,05 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб - 113,50 грн. Також за надання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, що містить відомості Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, додатково сплачується адміністративний збір за надання інформації з цього реєстру у розмірі 0,025 прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 60,00 грн.

Витяг з Державного земельного кадастру в паперовій формі надається заявнику в день надходження заяви, без використання спеціальних бланків, проставлення печатки та містить обов’язкове посилання на Державний земельний кадастр. Його обов’язковим атрибутом є QR-код, що містить інформацію про документ.За загальним правилом, строк дії витягу становить 3 місяці. 

Для отримання Витягу з ДЗК потрібно звернутися в відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Бобрицької сільської ради (ЦНАП) за адресою: м. Канів, вул. Героїв Небесної Сотн,і 60.

Для консультацій звертайтеся за тел. – 0679976975.

                                                                                                    

Ольга ГУЛАК, адміністратор відділу «ЦНАП»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь