A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ІНФОРМУЄ ВІДДІЛ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ»: ЩОДО ОТРИМАННЯ CОVID-СЕРТИФІКАТА З ВИКОРИСТАННЯМ МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ ПОРТАЛУ ДІЯ

Дата: 08.11.2021 15:39
Кількість переглядів: 404

На виконання листа Міністерства цифрової трансформації України від 04.11.2021 №1/06-3-12422 та з метою виконання покладених завдань, усвідомлюючи актуальність ситуації, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, повідомляємо про таке:

відповідно до пункту 5 частини дев’ятої статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги» Центр надання адміністративних послуг може здійснювати надання суб’єктам звернення можливості самостійно звернутися за отриманням адміністративних послуг, які надаються в електронній формі, за допомогою безоплатного використання ними місць для самообслуговування.

Основними завданнями адміністратора є, зокрема, консультування суб’єктів звернення щодо отримання ними адміністративних послуг, що надаються в електронній формі, за допомогою безоплатного використання місць для самообслуговування.

Відповідно до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 29 червня 2021 року №677 «Деякі питання формування та використання сертифіката, що підтверджує вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, негативний результат тестування або одужання особи від зазначеної хвороби» з урахуванням рекомендацій Європейської Комісії 2021/472 від 17.03.2021 року запроваджено сертифікат, що підтверджує вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, негативний результат тестування або одужання особи від зазначеної хвороби.

Вимоги до формування та використання COVID-сертифікату, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 визначає Порядок формування та використання сертифіката, що підтверджує вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-, негативний результат тестування або одужання особи від зазначеної хвороби, затверджений зазначеною постановою.

Адміністратори відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Бобрицької сільської ради долучилися до допомоги суб’єктам звернення з генеруванням CОVID-сертифіката з використанням мобільного додатку Порталу Дія (Дія) та/або Порталу Дія.

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» визначив відповідальну особу - адміністратора Таірову Світлану Саідназарівну, яка допомагає та консультує з питань генерування CОVID-сертифіката.

Консультацію можна отримати за тел.: 0679976975, або звернувшись особисто у відділ за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, буд.60, м.Канів.

Світлана ТАІРОВА, адміністратор відділу ЦНАП

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь