A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ: МАЄМО ЗАВЖДИ ПАМ’ЯТАТИ

Дата: 23.11.2021 05:27
Кількість переглядів: 299

21 листопада цього року відзначаємо День Гідності та Свободи - – це свято не лише одного дня, це - про людей, їхні принципи, досягнення й досвід, які стосуються майбутнього цілих поколінь. Ідеологія відзначення цього свята базується на символічному зв’язку чотирьох знаменних віх вітчизняної історії – Українській революції 1917-1921 років, Помаранчевої революції 2004 року, Революції Гідності 2013-2014 років та нинішнього героїчного захисту громадянами України незалежності та територіальної цілісності своєї держави, геополітичного вибору нашого народу. При цьому всі ці історичні події розглядаються у контексті споконвічності прагнення українців до гідності та свободи, а також до життя в європейській сім’ї народів.

Відзначення Дня Гідності та Свободи 21 листопада – у день початку Помаранчевої революції у 2004 році і Революції Гідності у 2013 –у – знаменує день єдності українців та їх готовність відстоювати цілісність і незалежність своєї країни, пам’ятати усіх, хто боровся за вільну Україну у різні часи, а також реалізувати своє право самим визначати майбутнє, вірити в себе і перемагати.

Саме з цих подій розпочався новий відлік історії нашої країни, який дав початок трансформації політичної, культурної та соціальної сфер, розбудові вільного, демократичного громадянського суспільства, утвердження в Україні гуманістичних демократичних цінностей.

Дорогі співвітчизники.

У ці дні ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей в єдиній, соборній та незалежній державі.

І сьогодні, в час змін, нашим святим обов'язком є відродження країни, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Любов до Вітчизни єднає всіх у боротьбі за свободу, гідність, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут і родинна злагода у ваших домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Вітаємо із Днем Гідності та Свободи! Слава Україні!

Олена ШТЕФАН, Бобрицький сільський голова

Виконавчий комітет та депутатський корпус Бобрицької сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь