A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЧЕРВОНИЙ РІВЕНЬ ЕПІДНЕБЕЗПЕКИ ПО COVID-19: ПРАЦЮЄ РОБОЧА ГРУПА ЩОДО МОНІТОРИНГУ ДОТРИМАННЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ

Дата: 23.11.2021 05:42
Кількість переглядів: 281

На підставі листа Черкаської районної державної адміністрації та згідно з розпорядженням сільського голови, у Бобрицькій сільській раді було утворено робочу групу щодо моніторингу дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епіднебезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, та складено план проведення перевірок.

Робоча група, до якої ввійшло шість осіб, 15 листопада ц.р. здійснила перевірку закладів шкільної освіти, а також торгівельних об’єктів і кафе, що розташовані на території сіл Бобрицької територіальної громади.

В ході перевірки було встановлено, що працівники закладів освіти Бобрицької сільської ради вакциновані та мають відповідні сертифікати. Відтак, освітні заклади продовжують працювати в очному режимі. П’ять педагогічних працівників відсторонені від роботи без збереження заробітної плати згідно з чинним законодавством.

Під час перевірки було встановлено заборону на роботу закладу громадського харчування (кафе), окрім виконання цим закладом адресної доставки замовлень та «на винос» до проведення повного курсу щеплень усім працівникам закладу.

При перевірці продовольчих та непродовольчих магазинів члени робочої групи наголошували, щоб відвідувачі були в масках, працівники закладів мають частіше проводити вологе прибирання приміщень із використанням деззасобів, на торгових площах має бути суворо обмежена кількість відвідувачів для дотримання соціальної дистанції, також ретельно має вестися журнал вологого прибирання приміщення та журнал вимірювання температури працівників.

Проводиться активна роз’яснювальна робота серед населення. На сьогодні найефективнішим засобом захисту від ускладнень інфекційних хвороб, у тому числі - коронавірусної хвороби, - була і залишається вакцинація.

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь