A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ: РОЗГЛЯДАЛИ ПИТАННЯ ПЕРЕДАЧІ МАЙНА, БЮДЖЕТУ ТА НАДАННЯ ДОПОМОГ

Дата: 20.12.2021 16:05
Кількість переглядів: 265

У середу, 15 грудня ц.р., у Бобрицькій сільській раді відбулося чотирнадцяте засідання виконавчого комітету. На розгляд членів виконкому виносилося 12 питань.

 

Першим розглядалося питання «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» (далі - ЦНАП) виконавчого комітету Бобрицької сільської ради». Пояснення з цього питання надавала начальник ЦНАП Бобрицької сільської ради Світлана Гормаш. Члени виконкому своїм рішенням затвердили вищезгадане питання без зауважень.

 

Далі з блоком питань, що стосувалися бухгалтерського обліку, - «Про передачу майна в оперативне управління та на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради», «Про передачу майна в оперативне управління та на баланс відділу соціального захисту населення Бобрицької сільської ради», «Про передачу майна в оперативне управління та на баланс КП «Добробут» Бобрицької сільської ради» - виступила головний спеціаліст бухгалтерського відділу сільської ради Т.Календюк. За словами Тетяни Василівни, вищевказані питання носять швидше технічний характер і виконуються на виконання норм Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Бюджетного кодексу України, Цивільного кодексу України та Господарського кодексу України. Члени виконкому затвердили відповідні рішення.

 

Із поясненнями з питання «Про внесення змін до бюджету Бобрицької територіальної громади на 2021 рік» виступила начальник фінансового відділу Л.Сасько. Вислухавши пояснення, виконком затвердив таке рішення: «…у зв’язку з надходженням додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення розрахунків протягом опалювального періоду за комунальні послуги та енергоносії, які споживаються установами, організаціями, підприємствами, що утримуються за рахунок відповідних місцевих бюджетів, на 2021 рік, згідно з розпорядженням Черкаської ОДА від 10.12.2021р. №702, збільшити доходну частину бюджету за КЕКД 41040200 в сумі 193 800 грн. Відповідно, за рахунок таких надходжень на 2021 рік збільшити видаткову частину бюджету за КПКВК 0611021 по КЕКВ 2275 – 149 800 грн. та КПКВК 0212111 по КЕКВ 2610 – 44 000 грн. Контроль за виконанням цього рішення покладено на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету і соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

Наступним блоком ішли питання про надання матеріальних допомог на лікування, поховання, по догляду за інвалідом дитинства та учаснику бойових дій в зоні АТО. Доповідала із цього питання секретар виконкому Лариса Добровольська.

 

Із наступного питання – «Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність» - доповідав начальник відділу містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ О.Підгайний.

 

Далі члени виконкому заслухали головного спеціаліста відділу економічного розвитку та інвестицій О.Шишку із питанням «Про схвалення Програми соціально-економічного розвитку та культури Бобрицької сільської ради на 2022 рік». Уточнивши кілька незначних моментів, члени виконкому затвердили це рішення.

 

Дванадцяте питання, що його розглядали на засіданні виконкому, - «Про затвердження плану роботи виконавчого комітету на 2022 рік». Вислухавши пояснення секретаря виконкому Л.Добровольської, учасники засідання його теж затвердили без зауважень.

 

Із рішеннями, що були прийняті за кожним із вищеперелічених питань, можна ознайомитися на сайті Бобрицької громади в розділі «Архів документів» у терміни, визначені чинним законодавством.

 

Текст, фото – Віра Загородня


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь