A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРЕДСТАВНИКИ БОБРИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ ЗІ ЗМІН В ОРГАНІЗАЦІЇ ТА КОМАНДІ

Дата: 22.12.2021 22:25
Кількість переглядів: 315

Протягом двох днів – 21 та 22 грудня ц.р. - разом із представниками Канівської міської ради, Канівської молодіжної ради та Агенції розвитку Канівської громади представники від Бобрицької сільської ради брали участь у тренінгу на тему «Управління змінами в організації та команді». Очолювала делегацію нашої громади сільський голова Бобрицької сільської ради Олена Штефан. Тренінг провів керівник «Студії соціальних технологій «Garnet» Руслан Бахтиєв (м.Київ).

 

Метою тренінгу було формування в учасників комплексного уявлення про моделі та алгоритми, за якими відбуваються та впроваджуються зміни, а також відпрацювання навичків м’якого впливу на опір змінам. Із завданням, що їх ставив фасилітатор Р.Бахтиєв, розпочинаючи тренінг, – оволодіння учасниками занять практичного інструментарію у здійсненні змін за інтегральним підходом та осмислення ролі менеджера у змінах та командній роботі в управлінні змінами, - на кінець другого дня навчань всі успішно справилися. А отриманий досвід і знання в подальшому обов’язково знайдуть за стосунок.

 

Два дні навчань та практичних занять виявилися насиченими новими знаннями, діалогами та емоціями. За словами учасників тренінгу, отриманий досвід є цінним, а знання в перспективі відкриють нові грані їх застосування у практичному житті та професійній діяльності.

 

У свою чергу, Бобрицька сільська рада висловлює щиру подячність генеральному директору ПрАТ «Укргідроенерго» Ігору Сироті за особисте сприяння та надану можливість безкоштовно отримати неоціненний скарб – знання і досвід – від справжнього професіонала у сфері розробки соціальних технологій і стратегії розвитку громади Руслана Бахтиєва.

 

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради

 

    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь