A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НОВОРІЧЧЯ-2022: КАЗКОВА ФЕЄРІЯ ПО-КУРИЛІВСЬКИ

Дата: 27.12.2021 09:27
Кількість переглядів: 242

У суботу, 25 грудня ц.р., у свято католицького Різдва, до курилівських дітлахів завітала справжня новорічна казка – із Дідом Морозом, Снігуркою та іншими казковими персонажами.

Святкування прийдешнього Нового року, за словами Грищинецького сільського старости Надії Возної, вдалося по-справжньому феєричним і незабутнім. Найбільше сподобалася курилівчанам казка-вистава за участю вихованців Канівського коледжу культури і мистецтв. Окрім юних жителів цього населеного пункту святкування подарувало справжню насолоду і цілу феєрію святкових почуттів і їхнім батькам та рідним, які були глядачами та групою підтримки із залу. Святкові привітання, хороводи та загадування сокровенних бажань самому (!) Дідові Морозові – то справжнє диво із країни дитячих мрій. А ще – солодкі подарунки, що ними щедро обдаровували курилівську дітлашню казкові герої. А подбали про молоде покоління села Курилівка спонсори заходу – меценат, генеральний директор ТОВ «ІТАК» Сергій Васильович Піддубняк (м.Київ) та депутат Бобрицької сільської ради, голова Фермерського господарства «М.П. Пустовий» Микола Панасович Пустовий.

За справжнє свято, чудовий новорічний настрій, а також за організацію і проведення свята та смаколики - всім, хто долучився та подбав про те, аби захід залишився в пам’яті світлим спогадом і своєрідним напуттям на щасливий рік, на добре майбуття - дякували і дітки, і їхні батьки.

Сільський голова Бобрицької сільської ради Олена Штефан та виконавчий комітет щиро дякують усім за казкову феєрію по-курилівськи та бажають хороших свят, вдалого року 2022, а також здоров’я, успіхів та всіляких гараздів.

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради

Фото – Надія Возна

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь