A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НОВОРІЧЧЯ-2022: ТРОСТЯНЕЦЬКИМ ДІТЛАХАМ СПРАВЖНЮ КАЗКУ ДАРУВАЛИ

Дата: 27.12.2021 10:49
Кількість переглядів: 207

Відбулася ця незабутня для майже півсотні дітлахів села Тростянець Бобрицької територіальної громади у суботу, 25 грудня ц.р.

До місцевого осередку культури – сільського клубу – зібралися не лише юні жителі цього населеного пункту, а й їхні рідні та гості села. Забігаючи наперед, скажемо: танці з новорічними героями, Дідом Морозом та Снігуркою, веселі розваги та смачненькі подарунки – то була справжня казка, у якій побували дітлахи, і яка принесла їм неймовірні веселощі та незабутні враження.

А подбали про тростянецьке підростаюче покоління разом із організаторами заходу студенти та викладачі Канівського коледжу культури.

За словами Грищинецького сільського старости Надії Возної, окремої щирої подяки заслуговують спонсори свята Олександр Саленко, Олександр Коба та депутат Бобрицької сільської ради Микола Пустовий.

Бобрицька сільська рада висловлює вдячність усім, хто долучився до організації та проведення заходу і щиросердечно бажає міцного здоров’я, радісних миттєвостей, неймовірних успіхів та звершень. Нехай життя іскриться, як келих ігристого вина, здоров'я буде міцним, а гаманець – повним. Нехай у 2022 році здійснюються мрії, на серці буде завжди тепло і затишно, у кожній родині – мирно і заможно.

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради

Фото – Надія Возна


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь