A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 22.01.2022 13:11
Кількість переглядів: 199

У п’ятницю, 21 січня ц.р., відбулося перше у цьому році засідання виконавчого комітету Бобрицької сільської ради.

 

На порядок денний було винесено десять питань.

 

Першим члени виконкому розглянули питання «Про затвердження звіту про виконання бюджету Бобрицької сільської об’єднаної територіальної громади за 2021 рік». Із поясненнями з цього питання виступила начальник фінансового відділу Л.Сасько. Вона ознайомила присутніх із основними показниками бюджету-2021. Виконком затвердив звіт про виконання бюджету.

 

Із поясненнями із наступних трьох питань за порядком денним – «Про визначення об’єктів та видів суспільно корисних робіт для засуджених до кримінального покарання у вигляді громадських робіт», «Про визначення об’єктів та видів громадських робіт для правопорушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт» і «Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт для громадян, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді оплачуваних суспільно корисних робіт» - виступила сільський голова О. Штефан. Вона повідомила присутнім, що над підготовкою кожного із цих питань працювали сільські старости, які визначали об’єкти та види робіт безпосередньо в кожному населеному пункті. Зокрема, до переліків об’єктів було внесено місця громадського користування кожного із 24 сіл громади, а також території братських могил, парків, зупинок громадського транспорту тощо. Члени виконкому підтримали кожне з питань та затвердили відповідні переліки об’єктів і види суспільно корисних робіт.

Далі розглядалися питання про надання матеріальної допомоги при народженні, на лікування та поховання. Виконком погодив надання допомог за кожною із поданих до цього засідання заяв.

Питаннями суто технічного характеру, що були винесені на розгляд членів виконкому, були два питання про зміни в адресах домоволодінь громадян.

Також на виконкомі розглянули питання «Про затвердження номенклатури Бобрицької сільської ради та її виконавчих органів на 2022 рік», що передбачає перелік документації і терміни її зберігання згідно з вимогами чинного законодавства.

У роботі виконкому взяли участь керівник громадської приймальні депутатів Черкаської облради Олександра Воскобойніка та Володимира Братаніча, депутат Бобрицької сільської ради Микола Фесенко і радник голови Черкаської обласної ради Наталія Старікова, яка перебувала на Канівщині у п’ятницю в рамках проведення Дня комунікацій, що проводиться за ініціативи депутатів облради вже втретє. У виступі перед членами виконкому та сільським головою сільської ради пані Наталія зазначила, що Бобрицька територіальна громада має досить високі рейтингові показники, що їх визначають за кількома чинниками серед 60 громад Черкащини за минулий рік. Вона подякувала сільському голові, депутатському корпусу та виконавчому комітету за плідну співпрацю і прагнення розбудовувати Черкащину, а також дала кілька порад щодо шляхів вирішення питань, які в подальшому сприятимуть розвитку громади, та обговорила шляхи залучення благодійних коштів і грантів тощо.

 

Текст, фото – Віра Загородня


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь