A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ НА РОЗРОБЛЕННЯ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 01.02.2022 10:02
Кількість переглядів: 470

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Виконавчий комітет Бобрицької сільської ради Черкаської області оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) на розроблення детального плану території.

Повна назва документа державного планування: Розроблення детального плану території зі зміною цільового призначення земельних ділянок для розміщення об’єкту будівництва Канівської ГАЕС, що розташовані в адміністративних межах Бобрицької сільської ради Черкаського району Черкаської області (за межами населених пунктів).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування, - Виконавчий комітет Бобрицької сільської ради Черкаської області.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до ч. 4 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення про визначення обсягу СЕО розпочато з дня її оприлюднення на сайті Бобрицької сільської ради: https://bobrycka-gromada.gov.ua

Відповідно до ч. 4 Ст. 12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу СЕО.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО подаються до Виконавчого комітету Бобрицької сільської ради Черкаської області за адресою: 19014, Черкаська область, Черкаський район, с.Бобриця, вул.Дружби, 4, або на електронну поштову скриньку: bobryca_rada@ukr.net

Відповідальна особа: Підгайний Олександр Юрійович, тел.: 063-53-721-53.

Строк подання зауважень і пропозицій: відповідно до п. 5 ст. 10 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» - строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить не менше 15 днів з дня її оприлюднення. Зауваження і пропозиції приймаються до 18.02.2022 року.

Зауваження, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки на розроблення детального плану території зі зміною цільового призначення земельних ділянок для розміщення об’єкту будівництва Канівської ГАЕС, що розташовані в адміністративних межах Бобрицької сільської ради Черкаського району Черкаської області (за межами населених пунктів)

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь