Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

2 ЛЮТОГО - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ

Дата: 02.02.2022 21:12
Кількість переглядів: 156

Сьогодні Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України як орган державної влади, відповідальний за впровадження Конвенції про водно-болотні угіддя, що мають міжнародне значення, головним чином як середовища існування водоплавних птахів. Відомство звертає увагу на необхідність виконання міжнародних зобов’язань у частині забезпечення збереження і збалансованого використання водно-болотних угідь.

2 лютого, в день заснування Конвенції про водно-болотні угіддя, що мають міжнародне значення, головним чином як середовище існування водоплавних птахів у 1971 році в м.Рамсар (Іран), відзначається Всесвітній день водноболотних угідь. Секретаріат Рамсарської конвенції визначив тему 2022 року: «Водноболотні угіддя – на користь людям і природі!». Ця тема привертає увагу до важливості водно-болотних угідь для багатьох аспектів діяльності та здоров’я людини, а також ролі цих екосистем для збереження біорізноманіття. Відновлюючи та зберігаючи водно-болотні угіддя, ми застосовуємо природоорієнтовані рішення для накопичення води, адаптації до зміни клімату та вирішення багатьох соціально-економічних питань, пов’язаних з використанням природних ресурсів.

З метою збереження цілісності та сприятливого екологічного стану водноболотних угідь міжнародного значення нагадуємо про необхідність суворого дотримання природоохоронного законодавства, врахування меж цих угідь та необхідності збереження екологічного стану при розгляді питань господарського використання та забудови суміжних територій.

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь