A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НОВИНИ З ЛИТВИНЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ

Дата: 13.02.2022 16:14
Кількість переглядів: 193

ДОПОМАГАЄМО ВОЇНАМ – НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ

Нещодавно відбулася чергова і як завжди – незабутня - зустріч учнів КЗ «Литвинецький  ліцей» із волонтерами Громадської організації «Волонтер. К». Розмова між давніми знайомими була теплою і щирою. «Разом ми робимо добру справу: допомагаємо нашим воїнам долати воєнні труднощі і наближати перемогу, - говорять учасники зустрічі. - Ми горді тим, що вкладаємо свій, хоть і маленький, внесок для захисту рідної Вітчизни».

 

ДОПОМАГАЄМО ЗИМУЮЧИМ ПТАХАМ

Наприкінці січня - на початку лютого ц.р. в Литвинецькому ліцеї стартувала акція «Допоможемо зимуючим птахам». До виготовлення годівничок та наповнення їх смаколиками для пернатих друзів долучилися і вихованці, і їхні наставники-педагоги. Відтак, вдячні птахи прилітають до імпровізованих годівничок і дякують своїм юним піклувальникам, а діти навчаються бути турботливими та бережними до оточуючого їх живого світу.

 

ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

Виховний захід до Дня пам’яті героїв Крут із символічною назвою «Квіти у полі - там, де Крути» провели у Литвинецькому ліцеї наприкінці січня цього року.  

«…І знов, у котрий це вже раз,

Зійшлися ми в одній родині,

Щоб пом’януть той славний час,

Коли в офіру Батьківщині

Себе принесли кращі з нас.

Нема любові понад ту,

Що окропила кров’ю Крути,

І ту гарячу кров святу

Повік Вкраїні не забути…» - декламували литвинецькі ліцеїсти, врочисто поминаючи героїв.

 

В ПАМ’ЯТЬ ПРО ГЕРОЇЧНЕ МИНУЛЕ

З нагоди визволення села Литвинець від німецько-нацистських загарбників у цьому навчальному закладі провели нещодавно врочисті заходи, до яких долучилися як вихованці ліцею, так і вчителі.

 

ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА – ЗАПОРУКА КОМФОРТНОГО ЖИТТЯ

У рамках проведення тижня пожежної безпеки учні КЗ «Литвинецький ліцей» взяли активну участь у різноманітних заходах, які вони підготували разом із своїми наставниками.

Так, учні 2-4 та 5 класів провели змістовну квест-гру «Правила пожежної безпеки в побуті».

 

ДЕВІЗ: ЖИТИ ЗА ЗАКОНОМ

Змістовна та пізнавальна водночас зустріч старшокласників і їхніх батьків зі старшим інспектором ювенальної превенції, капітаном поліції Юлією Касьяновою на тему: «Попередимо злочини, передбачені кримінальним законодавством» відбулася у Литвинецькому ліцеї 7 лютого ц.р. Капітан поліції пояснила дітям і батькам, які наслідки можуть бути через іноді здавалося б безневинні та необдумані вчинки. Бесіда пройшла у дружній і довірливій атмосфері та збагатила знання і дорослих, і юних слухачів на теми чинного законодавства.

 

ДО ДНЯ БЕЗПЕКИ В ІНТЕРНЕТІ

У рамках проведення тижня інформатики та з нагоди Дня безпечного Інтернету в навчальному закладі с.Литвинець 9 лютого ц.р. були проведені квести «Безпечний Інтернет» (7 кл.), «Мій безпечний Інтернет» (4 кл.), години спілкування «9 лютого - День безпечного Інтернету» (8 кл.), «Скажемо насиллю «Ні!» (11 кл.) та бесіди з учнями інших класів про безпечний Інтернет.

 

Текст, фото – Ірина Драгун (с.Литвинець)

 

Більше світлин - на офіційній сторінці Бобрицької громади

в соцмережі Фейсбук

за посиланням: https://www.facebook.com/bobrycaotg

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь