A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДОПОМОГУ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕСЕЛЕНИХ ОСІБ БОБРИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НАДАЛА ОРГАНІЗАЦІЯ WORLD CENTRAL KITCHEN

Дата: 19.05.2022 08:58
Кількість переглядів: 360

У середу, 18 травня ц.р., для внутрішньо-переміщених осіб, які тимчасово проживають у населених пунктах Бобрицькоїх територіальної громади, за підтримки організації World Central Kitchen завдяки волонтерам Лідії Шишкіній та Сергію Сатко було доставлено та роздано продуктові набори.

 

Наразі у наших селах знайшли прихисток близько двох тисяч наших співвітчизників, які прибули зі східних областей України, Чернігівщини та Херсонщини після повномасштабного вторгнення росії до України.

 

Доземний уклін і щира вдячність людям, котрі простягають руку допомоги громадам та безпосередньо тим нашим співвітчизникам, які опинилися в скруті у цей важкий час!

 

Слава Україні, Богу, волонтерам та ЗСУ!

 

ДОВІДКОВО. Яке повідомляється на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук (https://www.facebook.com/WorldCentralKitchen), Некомерційна організація World Central Kitchen (адреса: 200 Massachusetts Ave, 7th Floor, Washington D.C., DC, United States, 20001; посилання на сайт: http://wck.org/) (далі - WCK) була заснована в 2010 році шеф-кухарем Хосе Андресом. WCK надала понад 60 мільйонів свіжих страв людям, які постраждали від стихійних лих та інших криз у всьому світі в таких країнах, як Багамські острови, Індія, Індонезія, Ліван, Мадагаскар, Мозамбік, Венесуела, Україна та Сполучені Штати.

Програми стійкості WCK в Карибському басейні та Центральній Америці підготували сотні кухарів і шкільних кухарів, передбачили передові методи чистого приготування їжі та надали гранти фермам, рибному господарству та малим харчовим підприємствам, а також надали можливості для навчання та спілкування.

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь