A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ У 2022 РОЦІ: ОБ’ЄДНАНІ ТА СИЛЬНІ

Дата: 19.05.2022 22:39
Кількість переглядів: 445

Традиційно в третю суботу травня в Україні відзначають День Європи відповідно до Указу Президента №339/2003 від 19 квітня 2003 року. Цьогоріч День Європи припадає на 21 травня. У 2022 році цей день набуває особливого значення, адже наша країна знаходиться в стані війни з російською федерацією, боронить свою незалежність, захищає європейські цінності та мир всієї Європи. ЄС, зі свого боку, всебічно підтримує нашу державу та наших громадян.

Світове співтовариство підтримує європейський вибір України, відданість українців європейським цінностям та єдності України і ЄС у ці важкі для України та всієї Європи часи.

ОСОБЛИВІСТЬ ДНЯ ЄВРОПИ ЦЬОГОРІЧ

  • Цьогоріч День Європи в Україні має особливе значення, адже українці боронять демократичні європейські цінності ціною власного життя, захищаючи не лише Україну від імперіалістичного загарбника, але і всю Європу.
  • Це день єдності України та Європейського Союзу перед обличчям спільної загрози. Ми разом є потужною силою для оборони цінностей вільного демократичного світу, таких як верховенство права, повага до людської гідності, свобода, демократія, рівність та повага до прав людини.
  • Демократичні цінності та свободи закладені в ДНК українців.
  • Україна непохитна в своєму виборі майбутнього – ми є частиною європейської родини та впевнено рухаємося до членства в ЄС.
  • Майбутнє членство в ЄС – це прагнення, яке об'єднало всю Україну і має підтримку в усіх регіонах країни – 91% всіх громадян (абсолютний рекорд за всю історію України).

 

У прагненні відстояти свою незалежність, волю і власний вибір ми повсякчас відчуваємо підтримку дружніх народів Європи. У свою чергу, весь український народ вдячний Європейському Союзу за підтримку і допомогу в час, коли всі наші співвітчизники наближають з усіх сил таку омріяну Велику Перемогу.

#UAtoEU, #StrongerTogether, #СильнішіРазом, #OneEuropeanFamily, #ОднаЄвропейськаРодина

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь