Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

З НАГОДИ 161-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕПОХОВАННЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА НА ЧЕРНЕЧІЙ ГОРІ

Дата: 20.05.2022 18:05
Кількість переглядів: 443

Як повідомила начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради Анна Бабенко, цікавий та креативний захід напередодні 161-ї річниці перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі було проведено для завідувачів бібліотек та шкільних бібліотекарів Бобрицької громади. У мирні часи ця подія об’єднувала мешканців Канівщини в урочистій ході, проте у реаліях воєнного стану формат відзначення пам’ятної дати змінився та пройшов у вигляді круглого столу.

Силами Відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради спільно з бібліотечно-інформаційним відділом Шевченківського національного заповідника було проведено динамічний захід із майстер-класами, психологічними тренінгами, вікторинами та обміном цікавою інформацією.

Так, головний спеціаліст Відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Горденко провела практикум із арт-терапії «Шевченко і сьогодення» та вікторину «Завжди сучасний Шевченко». Майстер-клас для бібліотекарів представила завідувач Ковалівського сільського клубу Олена Ярова. Психологічний тренінг «Працюємо в умовах  війни» провела директор Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бобрицької сільської ради Юлія Арсеєнко. Завідувачка бібліотечно-інформаційним відділом Шевченківського національного заповідника Ірина Вакула представила аудиторії доповідь на тему «Клієнтоорієнтованість: нові формати роботи бібліотеки в умовах воєнного стану». У рамках заходу було проведено обмін досвідом щодо нових можливостей та перспектив бібліотеки в умовах сьогодення, до якого долучилася завідувач бібліотеки Канівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Тетяна Міненко.

Наскрізною темою, звісно ж, була творчість великого Кобзаря.

 

Більше світлин з темою - за посиланням: 

https://www.facebook.com/bobrycaotg

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь