A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В ГРОМАДІ

Дата: 02.06.2022 13:47
Кількість переглядів: 160

    Уже традиційно у перший день літа відзначають в Україні Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослихзробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

      День захисту дітей - це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли успішними, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими громадянами своєї країни.

     Як повідомила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради Анна Бабенко,  цього дня у закладах освіти та культури Бобрицької сільської ради було проведено багато різноманітних цікавих заходів: малі олімпійські ігри, вікторини, майстер класи, літні читання, розважальний калейдоскоп, флешмоб «Україна – це ми!», змагання з міні-футболу серед хлопців , фотосесія «Діти майбутнє України».

           Не обійшлося і без традиційних конкурсів малюнків на асфальті та папері, де дітки могли дати волю своїм фантазіям. Оцінювати суворо такі творіння організатори конкурсу не бралися, адже запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей і їх батьків – ось найбільша нагорода.

    В рамках соціальної акції  «Хай буде дитинство щасливим в усіх дітей світу» привітали дітей подарунками.

    На завершення цього свята малечу чекала смачна каша та  перегляд дитячих мультфільмів.

       Протягом всього свята тривала атмосфера радості, майданчики закладів освіти та культури уквітчалась дитячими посмішками і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

     Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь