A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

17 УЧНІВ 11-Х КЛАСІВ ОТРИМАЛИ ПУТІВКУ В ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ, ОДНА З ЯКИХ ЗОЛОТА

Дата: 29.06.2022 11:01
Кількість переглядів: 277

Залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора, а попереду – доросле життя зі своїми радощами й труднощами.  На долю нинішніх випускників випало чимало випробувань. Дистанційне навчання через пандемію коронавірусу, без можливості дружнього спілкування виявилось ще не найгіршим випробуванням.  Адже новий нелегкий навчальний рік війна розділила на дві половини – до 24 лютого і після.

Традиційно випуск зі школи відзначають урочистостями та бенкетами. Втім через війну свідома і патріотично налаштована молодь нашої громади відмовилась від значних святкувань. Водночас аби не відбирати у випускників відчуття радості від цього важливого у їхньому житті етапу, було прийнято рішення провести урочисті лінійки з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам 11-х класів.

На такі заходи у школи громади завітала і голова територіальної громади Олена Василівна Штефан.  Вона привітала з важливим днем випускників, їх батьків та вчителів. «Цьогоріч ваш святковий день затьмарений війною і проходить, можливо, не так, як ви собі уявляли. Усі ви подорослішали вранці 24 лютого. І сьогодні мужньо переживаєте час, коли Україна відстоює свою свободу та незалежність та всіляко сприяєте цьому. Відтепер саме вам, молодим і талановитим, власними силами та здібностями будувати своє майбутнє та майбутнє нашої держави. В добру путь, дорогі випускники!»,- зазначила Олена Василівна у вітальному слові.

Цьогоріч випускників звільнили від складання ДПА, а ЗНО замінили мультипредметним тестом. Основна сесія триватиме з 18 липня по 10 серпня. Абітурієнти мають пройти два етапи підтвердження своєї участі у такому тесті. Запрошення-перепустки, де вказано дату, час і місце його проведення будуть доступні з 12 липня.

Вступ до вишів цьогоріч відбуватиметься без використання результатів зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь