A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Боролись! Боремось! Поборемо!

Дата: 19.10.2022 08:46
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Вже в котре наша громада гуртується задля спільних ініціатив, направлених на допомогу нашим воїнам в боротьбі з російським агресором. А тому, працівниками культури та освіти громади, з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, в рамках проведення благодійного фестивалю борщу Бобрицької громади булла ініційована та проведена акція «Овочі збирай – ЗСУ допомагай».

Дана акція приводилася з 3 по 9 жовтня з метою збору овочів (капуста, буряк, цибуля, морква та ін.) для приготування сухих борщів для воїнів Збройних Сил України. Усі охочі, жителі та гості громади, мали можливість долучитись до збору і зробити свій внесок у спільну перемогу.

Загалом, спільними зусиллями зібрано 2814 кг овочів (без урахування картоплі), а сааме працівниками культури села Григорівка зібрано 62 кг, села Синявка – 386,5 кг, села Козарівка – 277 кг, Литвинця – 210 кг, Курилівки – 408 кг, Тростянця – 235 кг, Грищенець – 413 кг, Потапців – 434 кг та освітянами та учнями села Бобриця – 388,5 кг. Всі овочі передано волонтерам села Литвинець Ірині та Володимиру Драгунам для переробки, а найактивніші працівники культури отримають невеличкі заохочувальні подарунки.

Сьогодні робота на гастрономічному фронті у повному розпалі: до ініціативи з приготування сухих борщів доєналися працівники Литвинецького ліцею, Литвинецького сільського будинку культури, сільської бібліотеки та просто активні мешканці села, які чистять та натирають овочі.

Боролись! Боремось! Поборемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь