A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

У Бобрицькій громаді впроваджують проєкт “Вихователь безпеки”

Дата: 28.10.2022 19:24
Кількість переглядів: 225

Сьогодні, у рамках реалізації пілотного проєкту, в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області відбулася робоча зустріч  учасників та підписання меморандуму про співпрацю.
Участь у заході взяв начальник ГУНП в Черкаській області Михайло Куратченко, його заступник Сергій Коваленко, начальник ювенальної превенції поліції області Євген Карнаушенко, начальник ГУ ДСНС в Черкаській області Андрій Даник, начальник управління освіти та науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський, а також голова Бобрицької сільської ради Олена Штефан.
«У ході співпраці ми сподіваємося, що всі учасники освітнього процесу здобудуть ще і практичні безпекові навички. Наприклад, як діяти при повітряній тривозі, при виявленні вибухових чи підозрілих речовин, чи людей. Ми маємо намір створити у наших закладах освіти класи безпеки – мотивуючі освітні простори, де проходила б дійсно якісна комунікація наших дітей із представниками поліції,  ДСН. І звичайно наша кінцева мета – це створення безпечного освітнього середовища для дітей, удосконалення партнерства та комунікації поліції, рятувальників, закладів освіти, громади, батьківського та учнівського врядування»
, - зазначила Олена Василівна Штефан.
Присутні також обговорили аспекти співпраці у рамках впровадження проєкту, мета якого – наявність у закладах освіти відповідальної особи територіальної громади, до повноважень якої акумульовані функції щодо безпекових питань у навчальному процесі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь