A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 16.11.2022 16:01
Кількість переглядів: 192

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

«Детальний план території зі зміною цільового призначення земельних ділянок для розміщення об’єкту будівництва Канівської ГАЕС, що розташовані в адміністративних межах Бобрицької сільської ради Черкаського району Черкаської області (за межами населених пунктів)»

Метою розробки детального плану території є забезпечення виконання статті 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» в частині зміни цільового призначення земельної ділянки (з 09.01 Для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг на 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій) та визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки за межами населеного пункту для об’єкту будівництва Канівської ГАЕС. Три земельні ділянки, що відводяться під забудову, розташовані в адміністративних межах Бобрицької сільської ради Черкаського району Черкаської області (за межами населених пунктів). Загальна площа ділянок складає - 23,7547 га. Ділянки знаходиться на значній відстані від житлової забудови, діючі промислові об’єкти відсутні.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування Бобрицька сільська рада Черкаської області: 19014, Черкаська область., Черкаський район, с. Бобриця, вул. Дружби, 4, код ЄДРПОУ 35797342, e-mail: bobryca_rada@ukr.net.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з «17» листопада 2022 р. та триває до «19» грудня 2022 р.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості надаються у електронному та письмовому вигляді. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): 20.12.2022 11:00 Будинок культури Пшеничницького старостинського округу, що розташований за адресою: Черкаська область Черкаський район, вул. Колгоспна, буд 8/1.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом детального плану території, звітом «Про стратегічну екологічну оцінку» (СЕО):

З проєктом детального плану території та Звітом про СЕО можна ознайомитися на веб-сторінці Бобрицької сільської ради https://bobryсka-gromada.gov.ua та за адресою: село Бобриця, вул. Дружби, 4; відділ містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Бобрицької сільської ради, відповідальна особа Підгайний Олександр Юрійович, тел. 063-53-721-53

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Пропозиції надавати на адресу Бобрицької сільської ради: 19014, Черкаська область., Черкаський район, с. Бобриця, вул. Дружби, 4, код ЄДРПОУ 35797342, e-mail: bobryca_rada@ukr.net. Строки подання зауважень та пропозицій: до «19» грудня 2022 р. року включно. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: село Бобриця, вул. Дружби, 4; відділ містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Бобрицької сільської ради, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерство охорони здоров’я України, Черкаська обласна державна адміністрація.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування. Транскордонні консультації в рамках зазначеної стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь