A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

«Бійців аграрного фронту» привітали у Бобрицькій громаді Напередодні Дня працівників сільського господарства України у Пшеничницькому сільському будинку культури вітали з професійним святом аграріїв Бобрицької громади

Дата: 20.11.2022 22:29
Кількість переглядів: 159

Цьогоріч, як ніколи раніше,  усі розуміють важливість аграрного сектору та складність роботи аграріїв, які у воєнних умовах докладають максимум зусиль, щоб забезпечити продовольчу безпеку українців, а також можливість експорту агропродукції до країн Азії, Європи та Африки.
Із вітальним словом до шанованих людей звернулися заступник сільського голови Людмила Коробочка та секретар сільської ради Лариса Добровольська. Людмила Луківна побажала всім працівникам сільського господарства громади міцного здоров’я, радості, миру, спокою, достатку і великого людського щастя та вручила пам’ятні подарунки.
 «Продовольча безпека України - це наш фронт. Ні ворожий наступ, ні ракетні атаки не змогли перервати посівну. Дякуючи ЗСУ, ми збираємо  урожай-2022. Сезон сільськогосподарських робіт підходить до кінця, майже весь урожай зібраний, тому сьогодні відзначаємо свято працівників сільського господарства», - зазначив керівник фермерського господарства «Пустовий М.П.» Микола Панасович Пустовий. Також до своїх колег звернувся і Василь Іванович Тертичний, керівник фермерського господарства «Тертичний», який зауважив, що сьогодні аграрії святкують своє професійне свято у найскладніший час за весь період незалежності України, але попри все, працівники сільського господарства продовжують мужньо тримати свій фронт. До вітань приєднався і Пуник Василь Андрійович, почесний житель села Пшеничники, людина, яка присвятила все своє життя праці на землі.
В залі панувала урочиста атмосфера, наповнена ароматом свіжоспеченого короваю, а чудові концертні номери, подаровані аматорськими колективами громади,  надовго зігріватимуть усіх, хто цього дня долучився до святкового зібрання.
Україна переможе! Адже ми на своїй землі - щедрій і рідній


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь