Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО БОБРИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ

Дата: 24.12.2022 08:50
Кількість переглядів: 195

Фото без опису
    22 грудня 2022 року  з робочим візитом до Бобрицького ліцею завітало керівництво громади спільно з партнерами Юрієм Мельником, першим заступником виконавчого директора «МХП», директоркою благодійного фонду «МХП – Громаді» Тетяною Волочай та менеджером Черкаського регіону БФ «МХП – Громаді» Віталієм Очеретяним.
    У Бобрицькій громаді лише КЗ «Бобрицький ліцей» Бобрицької сільської ради не має найпростішого укриття. Відтак учні та вихованці дошкільного підрозділу розпочали навчання в онлайн-форматі. Проте 80 % учасників освітнього процесу виявляють бажання повернутися до традиційної форми здобуття освіти. Тому виконавчим комітетом спільно з адміністрацією закладу освіти та представником ДСНС  було оглянуто овочесховище, що розташоване на території школи на можливість переобладнання його у найпростіше укриття. 
    І вже у жовтні місяці виконавчий комітет Бобрицької сільської ради, ТОВ «КАНІВСЬКА ВІТРОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ», БО «БФ «МХП-ГРОМАДІ» та ПрАТ Укргідроенерго взялися за вирішення цього соціально важливого питання.     Станом на сьогодні роботи щодо обладнання найпростішого укриття знаходяться на завершальному етапі. Маємо надію, що вже з другого семестру в закладі знову будуть лунати дитячі голоси.
    В ході візиту також було оглянуто новий кабінет інформатики, який з 24 лютого чекає на своїх користувачів, ресурсну кімнату та їдальню закладу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь