A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НОВОРІЧНІ МАЙСТЕР КЛАСИ ДЛЯ ДІТЕЙ ГРОМАДИ

Дата: 28.12.2022 08:34
Кількість переглядів: 139


    Напередодні новорічних свят кожен маленький українець повинен відчути та поринути в атмосферу свята. Над цим завданням творчо працюють працівники закладів культури та сільських бібліотек Бобрицької громади.
    Працівники Синявського СБК та Синявської сільської бібліотеки  провели з дітками майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас, під час якого присутні занурились в атмосферу Нового року та отримали масу позитивних емоцій. Такі речі істотно відрізняються від магазинних, адже в них вкладена частинка душі та любові.
    У Бобрицькій сільській бібліотеці працювала майстерня Різдва «Дива власноруч». Діти дуже задоволені своїми виробами, які зробили власними руками.
    У Потапцівській сільській бібліотеці Катерина СВИТКА, завідувачка, провела майстер-клас по виготовленню новорічних іграшок з паперу та інших матеріалів. А по завершенню всі учасники дружно прикрашали новорічну ялинку.
    У Курилівському та Тростянецькому сільських клубах за участю студентів другого курсу відділу сценічного мистецтва Канівського коледжу культури і мистецтв, керівник Валентина Шевчук, проведені свята під назвою «Святий Миколаю, ми тебе чекаєм». На думку старости сіл Надії ВОЗНОЇ, свята вдалися, тож висловлює подяку спонсорам свята, які знайшли час та кошти і допомогли у придбанні новорічних подарунків, а саме: Саленку Олександру, Кобі Олександру, Галюк Ользі, Саленко Марині. У Тростянецькій сільській бібліотеці також виготовляли новорічні прикраси з паперу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь