A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НАЙПРОСТІШЕ УКРИТТЯ БОБРИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ – РЕЗУЛЬТАТ МАШТАБНОЇ СПІВПРАЦІ

Дата: 24.01.2023 17:06
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

    У 2022 році підходи до організації навчального процесу змінилися, значні корективи внесла ситуація у державі. Ворог цинічно обстрілює житлові масиви, масові скупчення людей, школи, зупинки громадського транспорту. У цій ситуації найголовніше завдання – зберегти майбутнє, дітей, тому безпека – пріоритетне завдання у організації освітнього процесу.
    Відповідно до розпорядчих документів щодо організації укриття працівників та дітей у закладах освіти до навчального 2022-2023 року в умовах особливого стану, навчання може відбуватися у очній формі тільки у закладах освіти, в яких облаштовані укриття. Відтак 4 заклади освіти громади з 1 вересня 2022 року перебували на очній та змішаній формах навчання, а Бобрицький ліцей працював дистанційно. 
    Проте, протягом трьох місяців клопіткої роботи, об’єднавши зусилля влади та партнерів-благодійників, питання з облаштування укриття у закладі вирішено. Комісією з обстеження закладів освіти, до якої входили представники ДСНС, обстежено будівлю закладу освіти, що посвідчено відповідним актом та встановлено ступінь готовності до очної та змішаної форми навчання.
    «Створення умов для очного навчання – результат масштабної співпраці та організаційної роботи. Сьогодні зі словами вдячності хочу звернутися до наших надійних партнерів: ТОВ «Канівська вітрова електростація», БО «БФ «МХП-ГРОМАДІ» та ПрАТ Укргідроенерго, за надану фінансову підтримку у вирішенні цього соціально важливого питання. Вже сьогодні, завдяки суттєвій підтримці та розумінню наших благодійників, маємо змогу зустрічати учнів на порозі закладу освіти у звичному режимі та в комфортних умовах. Маю надію, що і надалі пліч-о-пліч змінюватимемо життя в громаді на краще.», - зазначає Олена ШТЕФАН, Бобрицький сільський голова.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь