Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 25.01.2023 16:44
Кількість переглядів: 99

Фото без опису
    У середу, 25  січня 2023 року, о 09.00 год. у приміщенні Бобрицької сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради.    
    На розгляд виконкому було винесено 12 питань. Начальник фінансового відділу Бобрицької сільської ради Лідія САСЬКО презентувала звіт про виконання бюджету Бобрицької сільської територіальної громади за 2022 рік та доповіла про внесення змін до бюджету Бобрицької територіальної громади на 2023 рік. Про стан підвезення учнів та педагогічних працівників до закладів освіти Бобрицької сільської ради та стан пожежної та техногенної безпеки закладів дошкільної та загальної середньої освіти Бобрицької громади доповіла начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Анна БАБЕНКО. Також членами виконавчого комітету розглянуто питання щодо надання матеріальної допомоги при народженні, а також технічні питання щодо зняття з обліку особи, яка потребує поліпшення житлових умов гр. Халамея В.В. (учасника бойових дій) та зарахування на квартирний облік учасника бойових дій гр. Гриба Р.В..
    Наступні три питання за порядком денним – «Про визначення об’єктів та видів суспільно корисних робіт для засуджених до кримінального покарання у вигляді громадських робіт», «Про визначення об’єктів та видів громадських робіт для правопорушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт» і «Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт для громадян, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді оплачуваних суспільно корисних робіт» - представила сільський голова Олена ШТЕФАН. Вона повідомила присутнім, що над підготовкою кожного із цих питань працювали сільські старости, які визначали об’єкти та види робіт безпосередньо в кожному населеному пункті
    Членами виконавчого комітету були прийняті позитивні рішення щодо всіх розглянутих питань.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь