A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПИТАННЯ ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ ТА ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ РОЗГЛЯНУЛИ НА ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ

Дата: 25.01.2023 16:46
Кількість переглядів: 127

Фото без опису
У середу 25 січня 2023 року у приміщенні Бобрицької сільської ради відбулося засідання Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії  торгівлі людьми на території Бобрицької сільської ради. На розгляд ради було винесено 4 питання. Зокрема, було  затверджено план роботи на 2023 рік. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту  Горденко Л.А розповіла про взаємодію суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №658 від 22.08.2018 року «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», а також зазначила  проблемні питання взаємодії, причини передумов поширення насильства.  Був визначений механізм взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі , спрямованої на забезпечення комплексного інтегрованого підходу до подолання насильства та сприяння реалізації прав осіб, постраждалих від насильства, шляхом запобігання насильству, ефективного реагування на факти насильства, надання допомоги та захисту постраждалим особам, забезпечення відшкодування заподіяної шкоди, належного розслідування фактів насильства та притягнення кривдників до передбаченої законом відповідальності.
Начальник відділу соціального захисту населення Бобрицької сільської ради Малюк Н.Ю прозвітувала про виконання Закону України  «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків».
    Начальник служби у справах дітей Бобрицької сільської ради Харитоненко Н.А  доповіла про роботу служби у справах дітей щодо  виконання Закону України «Про охорону дитинства».
    Членами Координаційної ради були прийняті важливі рішення щодо всіх розглянутих питань, зважаючи на актуальність проблеми домашнього насильства в Україні

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь