A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ТРИМАЄМО ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ РАЗОМ!

Дата: 27.01.2023 11:22
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

    Підтримка волонтерського руху – це ще один крок на шляху до нашої Перемоги. Волонтерський загін «Литвинецька січ» згуртував навколо своєї діяльності всіх жителів громади, а нещодавно активістів підтримала волонтерка ГО «Центр допомоги армії, ветераном та їх родинам» Ніколаєнко Ганна Остапівна, яка з допомогою Шакулі Олександра, черкаського фермера, передала овочі: капусту та цибулю. Дана співпраця стала можливою за організаційної підтримки начальника Черкаської районної військової адміністрації Валерії Бандурко.
    Чергову партію овочів та продуктів харчування (крупи та вермешелі) для виготовлення сухих супів і борщів для потреб ЗСУ передали жителі села Григорівка. Додатково передано і 3 тисячі гривень, які були зібрані під час проведення різдвяного обрядового дійства «Разом переможемо», яке пройходило 19 січня у Григорівському сільському клубі.
    Очільниця волонтерського руху Ірина Драгун, звітуючись за проведену роботу, вкотре подякувала всім причетним : «Щиро дякуємо за допомогу і спільні зусилля. За нашу роботу нам дякують наші захисники.     Короткочасну відпустку мав воїн 1 танкової бригади Драгун Ігор (Новосілка- Вугледар). Для нього і його побратимів ми передали супи і малюнки для підтримки бойового духу від учнів Литвинецького ліцею.
     До речі, ми пакуємо зараз міні-пакети з супами (на 1 л води). Можна вміст пакету залити кип'ячою водою , запарити і їжа готова. Думаю, буде ситніше, ніж заварити чашку чаю. Тому просимо всіх, хто потребує, звертатися до нас. Завжди радо зустрінемо і допоможемо, чим маємо. Разом до перемоги!».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь