A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

«І МЕНЕ В СІМ’Ї ВЕЛИКІЙ, В СІМ’Ї ВОЛЬНІЙ, НОВІЙ НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМ’ЯНУТИ НЕ ЗЛИМ ТИХИМ СЛОВОМ», - У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ УКРАЇНСЬКОГО ПРОРОКА

Дата: 09.03.2023 14:41
Кількість переглядів: 260

Цими днями весь народ України вшановує пам'ять великого сина України Тараса Шевченка. У четвер, 9 березня ц.р., біля пам’ятника батькові української нації Тарасу Шевченку, що знаходиться біля приміщення Бобрицької сільської ради відбулося врочисте зібрання із покладанням квітів та імпровізованим мітингом-реквіємом з нагоди відзначення 209 річниці з дня народження Великого Кобзаря.
Слово для виступу взяв керуючий справами виконавчого комітету Бобрицької сільської ради Микола ЗОЦЬ. Він ознайомив присутніх із коротким життєписом Тараса Григоровича Шевченка, а також відзначив, що пророчі слова "Борітеся - поборете!" стали надією і гаслом у важкій боротьбі за незалежність, боротьбі за оновлену землю, яка триває донині.
Невмирущій славі генія українського народу були присвячені мистецькі заходи у Грищинецькому ліцеї: "Кобзарева світлиця", флешмоб, конкурс декламаторів поезій, виставка ілюстрацій до творів, "Кобзар-селфі", книжкова викладка, конкурс творчих та кмітливих. У Бобрицькому ліцеї вшановували пам'ять славетного поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка. І навіть сигнал «Повітряної тривоги» не завадив дітям висловити слова вдячності Великому Пророку.  Лилася пісня зі сховища, підіймалася в небеса, прославляючи Генія Слова, Світоча Духу, Батька Українства, Велетня Вольності. У закладах культури громади та сільських бібліотеках з нагоди вшанування  пам’яті Т.Г.Шевченка були проведені літературні подорожі, години поезії, літературні посиденьки, книжкові виставки, круглі столи, вікторини, конкурси малюнків тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь