A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Городникуна замітку

Дата: 14.03.2023 10:59
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

«Лайфхаки з грядки»: як виростити добрий врожай на своєму городі

 

 

Продовженням щорічної благодійної акції «Посій насіння з МХП» від БФ «МХП – Громаді» для пайовиків компанії став освітній онлайн-серіал «Лайфхаки з грядки». Разом з авторкою популярного блогу про сад, город та квіти Юлією Спасібовою українці зможуть з невеликої упаковки насіння зібрати максимальний урожай.

 

«Лайфхаки з грядки» – це 5 відеосерій, що присвячені вирощуванню редису, моркви, огірків, буряків та синьо-жовтих айстр.

 

“Мої авторські поради будуть  корисними як людям, які тільки починають вирощувати овочі та хочуть отримати базові знання й поради, так і досвідченим садівникам та городникам, які шукають нові поради чи інсайти”, – розповідає Юлія Спасібова.

 

Ідея створення освітнього онлайн-серіалу з корисним контентом з'явилася в межах щорічної благодійної акції "Посій насіння з МХП" від БФ “МХП-Громаді”.

 

“Наш благодійний фонд реалізує чи долучається до низки важливих проєктів, спрямованих на підтримку продовольчої безпеки країни. Хтось висаджує овочі на балконі, хтось у себе на грядці, десь до посівної готується вся громада. Ці спільні зусилля дадуть змогу прогодувати як самих себе, так і підтримати тих, хто боронить нашу землю. Тож навіть інформація про те, як зібрати високий урожай, є цінною”, – розповідає Тетяна Волочай, директорка Фонду “МХП-Громаді”.

 

Відеопроєкт “Лайфхаки з грядки” вже доступний наYouTube-сторінці благодійного фонду за посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=3LPl7imJTXg

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь