Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Шановні бджолярі та представники сільськогосподарських підприємств

Дата: 21.04.2023 12:20
Кількість переглядів: 101

         Черкаське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області повідомляє, що Вам неопхідно налагодити чітку комунікацію органів місцевого самоврядування, бджолярів та представників сільськогосподарських підприємств з метою безпечного використання пестицидів та отрутохімікатів для людей та довкілля. Відповідно до "Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин" затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки та сільського господарства України 19.02.2021 року № 338.

          Звертаємо Вашу увагу на те, що пасічник, який не зареєструвався в органах місцевого самоврядування , бере на себе всі ризики завдання шкоди, або загибелі пасіки в наслідок застосування засобів захисту рослин. Пасіка підлягає реєстрації за місцем проживання фізичної особи або за місцем знаходження юридичної особи, яка займається бджільництвом, в органах місцевого самоврядування. У разі припинення діяльності пасіки її власник, або уповноважена особа протягом десяти календарних днів інформує про це орган місцевого самоврядування, де зареєстровано пасіку.

         У разі надходження інформації про заплановане застосування засобів захисту рослин представником сільськогосподарськими підприємствами на адміністративній території органу місцевого самоврядування, вказані органи самоврядування протягом чотирьох робочих годин поширюють інформацію на офіційній сторінці сайту Бобрицької сільської ради та сторінці фейсбук.

 

Виконавчий комітет Боборицької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь