Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

РУБРИКА «БОБРИЦЯ – ГРОМАДА АКТИВНИХ ЛЮДЕЙ»: АРТ-ОБ’ЄКТ «ГРИЩИНЕЦЬКИЙ ЯРМАРОК»

Дата: 29.06.2023 15:50
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

У лютому місяці 2023 року за результатами презентації-захисту проєктів, поданих на конкурс Бюджету участі Бобрицької громади у 2022 році, проєкт «Арт-об’єкт «Грищинецький ярмарок» став одним із переможців. І вже 28 червня жителі села Грищинці та всі, хто проїжджають дорогою Канів-Київ можуть побачити результат: реконструйований місцевий базар, облаштований під’їзд, естетично оформлена в українському стилі зупинка та невеличкі елементи декору, що стали символами українського народу: гніздо з лелеками, млинок.
До реалізації проєкту долучилися місцеві мешканці: Возний Микола виготовив елементи декору з дерева, Бусля Алла, місцевий підприємець, допомогла із придбанням лелек, депутат Бобрицької сільської ради Микола Пустовіт придбав фарбу, жителька села Курилівка пані Тетяна, виконала художній розпис зупинки з елементами ліпки, а люди, що реалізують свою продукцію, підтримали ініціативу донатами. Та левову частку робіт виконали працівники КП «Добробут» Бобрицької сільської ради.
Сьогодні ми маємо локацію, яка не просто є безпечною та комфортною для користування, а й кожним своїм елементом підкреслює ідентичність та самобутність української нації. Тож, працівники культури Грищинецького старостату, які були ініціаторами ідеї, щиро дякують Олені Штефан, голові громади, за підтримку та розуміння. Адже, культура під час війни – це зброя. Вона не вбиває, але є важливим способом боротьби, де ми усі, кожний на своєму фронті, працює на спільну Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь