Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВИПРАВДОВУЮЧИ ДОВІРУ

Дата: 15.08.2023 09:16
Кількість переглядів: 98

     Фото без опису

35 сесія Бобрицької с/ ради

            14 серпня за головуванням  Бобрицкої сільської голови Олени Штефан відбулося пленарне засідання 35 сесії VІІІ скликання місцевої ради.

            Депутати відповідально і  грунтовно розглянули та прийняли відповідні рішення ради з 38 питань порядку денного, які попередньо були розглянуті на засіданнях профільних постійних комісій та обговорені виконкомом.

            Депутати заслухали бюджетні питання: внесли  зміни по видатках  в бюджет 2023 року, розглянули комунальні та земельні питання  з яких, левова частка стосувалася перспектив початку підготовчих  робіт по впровадженню  вежливого  інвестиційного проекту ТОВКанівська Вітрова Електростанція,,  на території Бобрицької громади.

            Активну участь в обговоренні питань порядку денного взяли депутати:  Василь Тертичний,  Станіслав Авраменко, Микола Фесенко та Василь Білоус

Сільська голова  Олена Штефан подякувала усім депутатам , за відповідальне виконання депутатських обов'язків та активної участі в пленарних засіданнях сесій та роботі галузевих постійних комісій, наголосивши, що від першої сесії VІІІ скликання в 2020 році - всі 35 заплановані сесії відбулися за кворуму депутатів і їх відповідальної підготовки  та участі в процесах діяльності місцевої ради.

            Окрім того Олена Василівна привітала старосту Козарівського старостинського округу Володимира Литвиненка з днем народження.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь