Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Оновлено єдиний портал вакансій

Дата: 11.12.2023 08:25
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Завдяки спрощеному та вдосконаленому інтерфейсу відтепер знайти роботу на порталі вакансій стало ще зручніше! Портал вакансій адаптований для всіх мобільних пристроїв. Бажаючі також можуть оформити підписку на актуальні вакансії за галуззю або регіоном через наші чат-боти у телеграм  або вайбер .        

Вакансії служби зайнятості також публікуються на наших ресурсах: Telegram-каналі "Робота зараз: Державна служба зайнятості" та порталі служби

Роботодавці та HR можуть самостійно подати вакансію через особистий кабінет. З покроковою інструкцією зі створення кабінету можна ознайомитися тут. Одразу після модерації ваша вакансія з'явиться на всіх наших ресурсах, зокрема на єдиному порталі вакансій, а наші фахівці почнуть підбір найкращих кандидатів!

 

Довідково: Створення порталу було ініційоване Міністерством економіки та Державною службою зайнятості навесні 2022 року. Наприкінці травня Мінекономіки та Держслужба зайнятості підписали угоду про співпрацю та інформаційну взаємодію з 6 найбільшими сайтами з працевлаштування (work.uarobota.uagrc.uanovarobota.uapidbir.comua.jooble.org). 19 вересня 2023 року портал розпочав свою роботу. Наразі на порталі щоденно розміщується більше 220 тисяч вакансій, які оновлюються онлайн. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь