Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

В СЕЛІ ПОТАПЦІ ПРОЩАТИМУТЬСЯ ІЗ ЗАГИБЛИМ ГЕРОЄМ

Дата: 18.04.2024 12:19
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю, болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми з вами могли жити.

На жаль, сьогодні наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі. В селі Потапці, проводитимуть в останній путь військовослужбовця Збройних Сил України Аносова Олексія Андрійовича.

АНОСОВ Олексій Андрійович народився 17 листопада 1980 року в місті Шостка Сумської області. Після здобуття середньої освіти хлопець продовжив навчання у Шосткинському вищому професійному училищі, де здобув професію будівельника та зварювальника, був призваний на строкову військову службу і два роки служив у військовій частині смт. Десна. Після повернення працював на меблевій фабриці в м. Шостка, а згодом переїхав працювати в м. Київ, там познайомився з майбутньою дружиною.

У 2009 році вони переїхали у село Потапці, де й постійно проживали. У 2010 році на світ з’явилась донечка. Олексій працював будівельником. Чоловік мав золоті руки, тому ніколи не сидів без роботи. Привів до ладу будинок в мальовничому місці, будував плани на майбутнє. Але все змінила війна…

08.09.2022 року захисник був призваний по мобілізації у ряди Збройних Сил України на посаду стрільця-снайпера 6 механізованої роти, 2 механізованого батальйону 72-ої бригади «Чорних запорожців». Чоловік не вагаючись мужньо став на захист Батьківщини.

03 листопада 2022 року із Олексієм Аносовим із позивним "Льоха" під час боїв у Донецькій області був втрачений зв'язок, до 12 квітня 2024 року герой вважався зниклим безвісти.

Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України, як воїна – Героя. У нього залишилась сестра, дружина та донечка.

Прощання з Героєм буде у суботу, 20 квітня 2024 року. Про час та місце буде повідомлено додатково.

Глибоко сумуємо з приводу непоправної втрати, низько схиляючи голови у скорботі…Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким захисника...

Нехай душа Олексія знайде вічний спокій… Вічна пам’ять і слава українському воїну! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь